Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: Κατέρρευσε παταγωδώς το δόγμα της κυβέρνησης για «νόμο και τάξη»

Ανδρουλάκης: Κατέρρευσε παταγωδώς το δόγμα της κυβέρνησης για «νόμο και τάξη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,

Τα ζητήματα ασφάλειας των πολιτών, τα φαινόμενα αύξησης της εγκληματικότητας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, στο γραφείο του στη Βουλή.

«Αξιοκρατία και μισθολογική ενίσχυση»

«Το δόγμα της κυβέρνησης για “νόμο και τάξη”, όπως αυτό αναπτύχθηκε μετά το 2019, έχει καταρρεύσει παταγωδώς.

»Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα αυξάνονται.

»Συγχρόνως, είχαμε το τραγικό γεγονός με έναν νέο συνάδελφό σας που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να κερδίσει λίγα χρήματα παραπάνω, καθώς κάποιοι αναγκάζονται να κάνουν δύο και τρεις δουλειές.

»Γι’ αυτό προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρχει στο Σώμα αξιοκρατία και μισθολογική ενίσχυση», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ο πολίτης νιώθει απεριόριστη ανασφάλεια.

»Και ιδιαίτερα οι φτωχότεροι Έλληνες και η μεσαία τάξη που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν αυτό το οποίο έπρεπε να προσφέρει το κράτος καθημερινά, σε όλες τις γειτονιές της χώρας» πρόσθεσε.

«Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν την Αστυνομία ως λάφυρο»

Σχετικά με τις συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη και σε γεγονότα ακραίας βίας μέσα και έξω από αθλητικούς χώρους, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «για εμάς είναι προτεραιότητα η ασφάλεια».

«Πιστεύω ότι στο Σώμα πρέπει να υπάρχει ισχυρή αξιοκρατία.

»Οι καλύτεροι αξιωματικοί να είναι αυτοί που θα προσφέρουν στον ελληνικό λαό. Αποκομματικοποιημένα πλήρως.

»Ζήσαμε πολλά άσχημα γεγονότα σε αυτό τον τομέα τα τελευταία χρόνια που πλήγωσαν το κύρος του Σώματος και δείχνουν ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ έβλεπαν ακόμα και την Αστυνομία ως λάφυρο».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ειδική αναφορά και στην ένταξη του Γιώργου Καλλιακμάνη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ:

«Θέλω, επίσης, να σας πω ότι για αυτόν τον λόγο εντάξαμε, με δική μου πρωτοβουλία, στο ψηφοδέλτιό μας τον εξαιρετικό σας συνάδελφο και εξαιρετικό αξιωματικό, τον Γιώργο Καλλιακμάνη, διότι θέλουμε αυτά τα θέματα -και συμβολικά και ουσιαστικά- να σηματοδοτείται ότι για εμάς αποτελούν προτεραιότητα» σημείωσε.

Σχετικά άρθρα