Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης για τα Τέμπη

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης για τα Τέμπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκτροχιασμός Τρένου, Νίκος Ανδρουλάκης, ΟΣΕ - Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος, ΠΑΣΟΚ, Τέμπη,

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε αιχμηρά τη παραδοχή του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ, Π. Τερεζάκη, πως υπήρξε συρραφή των επίμαχων ηχητικών για το δυστύχημα των Τεμπών.

«Οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Τερεζάκη είναι αποκαλυπτικές, καθώς επιβεβαιώνουν ότι λίγες ώρες μετά την τραγωδία, κάποιος -που δεν θα έπρεπε-, είχε στα χέρια του τις επίμαχες συνομιλίες του σταθμάρχη, τις χάλκευσε και τις διοχέτευσε σε ένα φιλικό προς την κυβέρνηση μέσο μαζικής ενημέρωσης», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πρόσθεσε πως «έπρεπε να καταθέσουμε πρόταση δυσπιστίας και να καταθέσω αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να μάθουμε ότι η κυβέρνηση δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την τραγωδία, αλλά και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης».

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πώς «έχουμε χρέος και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να οδηγηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας και αυτού του αδίστακτου σχεδίου χειραγώγησης, στη δικαιοσύνη. Έχουμε χρέος απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων, απέναντι στους τραυματίες και την ελληνική κοινή γνώμη».

Σχετικά άρθρα