Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Βόμβα» Ανδρουλάκη: Πήγαν τρεις φορές να με παγιδεύσουν με Predator

«Βόμβα» Ανδρουλάκη: Πήγαν τρεις φορές να με παγιδεύσουν με Predator
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Βουλή των Ελλήνων, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, Παρακολουθήσεις, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

Σε καταγγελία-βόμβα για το σκάνδαλο των υποκλοπών προέβη από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σημείωσε ότι σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, το Φθινόπωρο του 2021 υπήρξαν 3 απόπειρες παγίδευσης του τηλεφώνου του.

Όπως δήλωσε σύμφωνα με επιστολή του επικεφαλής της αρχής, Κωνσταντίνου Μενουδάκου, η πρώτη απόπειρα έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021, η δεύτερη στις 21 Σεπτεμβρίου και η τρίτη στις 20 Οκτωβρίου.

Με βάση αυτά ο Νίκος Ανδρουλάκης υπαινίχθηκε με σαφήνεια την σύνδεση των χρηστών του συστήματος παρακολούθησης Predator με την ΕΥΠ ενώ συνέδεσε το ζήτημα και με άλλες παρακολουθήσεις.

Συνολικά θύμισε πως η αρχή έχει μιλήσει για 87 παρακολουθήσεις συνολικά.

Όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης «το ερώτημα είναι ένα: Ποιοι είχαν στήσει αυτό το παράκεντρο εξουσίας και χρησιμοποιούσαν το Predator» και «πόσες ήταν οι διαβολικές συμπτώσεις εκτός από μένα τον κ. Κουκάκη και την κ. Σίφορντ».

Επισήμανε ότι τα δεδομένα αυτά πρέπει να εξεταστούν από την δικαιοσύνη αλλά και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός αφού –όπως επισήμανε- «υπηρετώ με πίστη την διαφάνεια και την αξιοπιστία στην πολιτική» μιλώντας για συνθήκες «παρακμής του πολιτικού ήθους».

Σχετικά άρθρα