Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τη Δημαδάμα από το ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τη Δημαδάμα από το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Ισότητας, Ελληνική Κυβέρνηση, Ζέφη Δημαδάμα, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο των τοποθετήσεων νέων Γενικών και Ειδικών Γραμματέων η Ζ. Δημαδάμα αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Γραμματέως Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Η Ζέφη Δημαδάμα είναι Διδάσκουσα στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook σημειώνει ότι «αποδέχθηκα την πρόταση να τεθώ επικεφαλής αυτής της Γραμματείας με αίσθημα ευθύνης και χρέους για να καταθέσω την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα έχοντας αφιερώσει σε αυτά τα κρίσιμα για τη δημοκρατία ζητήματα όλες μου τις δυνάμεις διαχρονικά και επιδιώκοντας πάντα τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις».

«Θεωρώ αυτονόητη την υποβολή της παραίτησής μου από κάθε ιδιότητα με κομματικό πρόσημο για λόγους δεοντολογίας και με την πεποίθηση ότι αναλαμβάνω μια αποστολή εθνικού χαρακτήρα, η ευόδωση της οποίας προϋποθέτει τη συνεννόηση όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων» σημειώνει η ίδια.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αντιδρώντας, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την σύμφωνα με την οποία διαγράφεται από μέλος του κόμματος, ενώ δρομολογείται και η αντικατάσταση της στο PES WOMAN.

«Η Ζέφη Δημαδάμα με την αποδοχή του διορισμού της στη θέση της Γ. Γ. Ισότητας στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πολιτικά έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

»Με απόφαση μου διαγράφεται από μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του κόμματος.

»Επίσης δρομολογήθηκε ήδη η αντικατάσταση της στο PES WOMAN».

Σχετικά άρθρα