Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 25 Ιουνίου οι εκλογές – Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στους πολιτικούς αρχηγούς

Στις 25 Ιουνίου οι εκλογές – Ο Μητσοτάκης τηλεφώνησε στους πολιτικούς αρχηγούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Κυριάκος Βελόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Ανδρουλάκης,

Στον Αλέξη Τσίπρα και στον Νίκο Ανδρουλάκη τηλεφώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου από την οποία και έλαβε τη διερευνητική εντολή.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο.

O κύριος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τόσο στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ότι το τηλεφώνημα είναι τυπικό και ότι θα παραδώσει τη διερευνητική εντολή το απόγευμα της Δευτέρα 22/5.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι πρόθεσή του είναι οι εκλογές να διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει προϋπόθεση για σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή κι ότι προτίθεται να επιστρέψει τη διερευνητική εντολή τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ο Μητσοτάκης μετέφερε στους πολιτικούς αρχηγούς ότι η κυβέρνηση θα προτείνει την επίσπευση της σύγκλησης και διάλυσης της νέας Βουλής, ώστε να διεξαχθούν βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα