Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης δίνει το Αιγαίο στους Τούρκους – Ετοιμάζει ελληνοτουρκική άσκηση και καταστρέφει τη συμμαχία της Ανατ. Μεσογείου

Ο Μητσοτάκης δίνει το Αιγαίο στους Τούρκους – Ετοιμάζει ελληνοτουρκική άσκηση και καταστρέφει τη συμμαχία της Ανατ. Μεσογείου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Στρατιωτική Άσκηση, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Το καθεστώς Μητσοτάκη, των σημιτομητσοτάκηδων νεοφιλελεύθερων εκσυγχρονιστών και ο πανέξυπνος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που αποκάλεσε τον Χουλουσί Ακάρ «αγαπημένο φίλο» -τον γνώριζε από το… νηπιαγωγείο φαίνεται- ετοιμάζει κοινή στρατιωτική άσκηση με τους Τούρκους.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Ανοιχτή και ανερυθρίαστη υπονόμευση της Συμμαχίας της Ανατολικής Μεσογείου.

Ο Μητσοτάκης ακόμα κι αυτή τη στιγμή, που βρίσκεται στα τελευταία του, υπονομεύει την ηγεσία της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, σπεύδοντας να προσφέρει γη και ύδωρ στους νεο-οθωμανούς πασάδες.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, δηλαδή κοινή ελληνοτουρκική άσκηση και μάλιστα στο ελληνικό Αιγαίο, θα σημαίνει αναγνώριση της ελληνοτουρκικής συγκυριαρχίας στις θάλασσές μας.

Αναγνωρίζει συγκυριαρχία των Τούρκων, θέτει την Ελλάδα υπό νεο-αποικιακό νεο-οθωμανικό ζυγό και καταρρακώνει το ηθικό του στρατού και του λαού.

Κι όχι μόνο ο Μητσοτάκης εκχωρεί δίχως καμία ντροπή το μισό Αιγαίο στους Τούρκους, που απελευθερώθηκε με αίμα και πολέμους, αλλά και δίνει την «άδεια» στους συμμάχους μας, Άραβες, Ισραηλινούς, Γάλλους και Κούρδους, να τον μιμηθούν.

Πράγματι, εάν μετά τους σχεδιασμούς Μητσοτάκη σπεύσουν Αιγύπτιοι, Εμιρατιανοί και Ισραηλινοί να κάνουν κοινές ασκήσεις με τους Τούρκους, τι θα λέμε;

Θα «κλαίμε» ότι μας πρόδωσαν οι σύμμαχοι; Ή μήπως οι σύμμαχοι θα λένε ότι τους προδώσαμε εμείς;

Όχι, δεν πρόδωσαν οι Έλληνες τους συμμάχους τους. Ο Μητσοτάκης θα έχει προδώσει τη συμμαχία.

Οι σημιτομητσοτάκηδες έχουν σχέδιο συγκυριαρχίας με τους Τούρκους στο Αιγαίο και συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων, όπως πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη. Η ίδια Ντόρα μίλησε και για ατελείωτα τουρκικά ακρογιάλια.

Τους είναι αδιάφορη η εθνική μας κυριαρχία.

Τους είναι αδιάφορη η ηγεσία της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Γελάνε αυτοί οι ψοφοδεείς με την ρεκονκίστα του γεωπολιτικού μας χώρου από τον Δούναβη μέχρι τις ακτές του Λεβάντε.

Ούτε καν συλλογίζονται την προκοπή και την ευημερία του ελληνικού λαού. Η απληστία και ο ανεθνισμός τους δεν τους αφήνουν να δουν Ελλάδα και Έλληνες, γι’ αυτούς η Ελλάδα δεν είναι χώρα, είναι χώρος, είναι η παιδική τους χαρά για «δουλίτσες».

Μόνο «δουλίτσες» ονειρεύονται αυτοί οι κτηματομεσίτες.

Στις 21 Μαΐου σώζουμε την Ελλάδα από τον Μητσοτάκη. Ψηφίζουμε να φύγει ο Μητσοτάκης.

Δεν επιτρέπουμε στον Μητσοτάκη να καταστρέψει την πατρίδα και τον λαό μας, δεν επιτρέπουμε προσκύνημα στους Τούρκους.

Διαβάστε τι έγραψε το newsbeast:

«Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Τούρκος ομόλογός του Χουλουσί Ακάρ φέρεται να συμφώνησαν κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνάντησής τους να έχουν τις επόμενες ημέρες τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου να κουβεντιάσουν την αναζήτηση τρόπων διαρκούς εκτόνωσης της έντασης.

»Από το Πεντάγωνο, στην οδό Μεσογείων, αναφέρεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμη και κοινής στρατιωτικής άσκησης κάτι που μέχρι και πριν από λίγους μήνες, πριν τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου στα βάθη της Ανατολής θα φάνταζε ως τουλάχιστον ως ανέκδοτο αφού οι απειλές πολέμου εναντίον της χώρας μας εκτοξεύονταν σε καθημερινή βάση».

Σχετικά άρθρα