Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ανδρουλάκης ισοπέδωσε Πορτοσάλτε και «παπαγαλάκια»

Ο Ανδρουλάκης ισοπέδωσε Πορτοσάλτε και «παπαγαλάκια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Εκτροχιασμός Τρένου, Ελευθερία Τύπου, Κίνημα Αλλαγής, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Τέμπη, Τρένο,

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ισοπέδωσε τους κυβερνητικούς απολογητές, που παρουσιάζονται σαν δημοσιογράφοι, μιλώντας στον Αντώνη Σρόιτερ στον ALPHA. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε προ των ευθυνών την Τέταρτη Εξουσία και κατήγγειλε ευθέως εκείνους που στα συστημικά Μέσα έχουν μοναδική έγνοια να καλύπτουν τις ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Θέλω να πω κάτι για τους συναδέλφους σας κ. Σρόιτερ.

»Διότι οι πολιτικοί έχουν ευθύνες, οι κυβερνήσεις έχουν ευθύνες, ευθύνες όμως έχει και η Τέταρτη Εξουσία.

»Δεν μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπάρχει τέτοια περιφρόνηση στην κοινή λογική και στη νοημοσύνη του ελληνικού λαού…

-Τι εννοείτε…

»…από πολλούς συναδέλφους σας, οι οποίοι έχοντας την αγωνία να βγάλουν τις ευθύνες της κυβέρνησης από τις πλάτες της αναπτύσσουν απίστευτες θεωρίες.

»Ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για άλλους λόγους μας έστειλε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ότι αυτή η τραγωδία είναι μία ευκαιρία, λοιπόν, ας σκεφτούν τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι έχασαν με τέτοιο βίαιο τρόπο τη ζωή τους.

»Και η Τέταρτη Εξουσία, η χρησιμότητά της είναι, να μαστιγώνει την εκάστοτε κυβέρνηση για τις πραγματικές της ευθύνες, για να βελτιώνεται ο δημόσιος διάλογος, για να βελτιώνεται η κουλτούρα διακυβέρνησης και όχι να έχουμε ένα επιτελικό κράτος – επιτελικό χάος, που είναι ο κ. Μητσοτάκης και πέντε φίλοι του, με συνεχείς αποτυχίες αλλά πάντα να ψάχνουνε ένα τρόπο διάφοροι, σε διάφορα συστημικά Μέσα, να καλύψουν αυτές τις ευθύνες».

Σχετικά άρθρα