Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ξεκατίνιασμα» Μπογδάνου – Κρανιδιώτη με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά

«Ξεκατίνιασμα» Μπογδάνου – Κρανιδιώτη με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημιουργία Ξανά, Εθνική Δημιουργία, Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δεξιά, Φαήλος Κρανιδιώτης,

Σκληρές κουβέντες μέσω social media αντάλλαξαν Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η αρχή έγινε από μια απάντηση που έδωσε ο Κ. Μπογδάνος σε ακόλουθό του, ο οποίος τον κατηγορούσε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα ο ανεξάρτητος βουλευτής απάντησε στον ακόλουθο:

«Μας μπερδεύεις με τους συνομιλητές/απολογητές/κολαούζους του Κυριάκου, τους ψευτοδεξιούς Φαηλοτζήμερους, που έχουν δηλώσει πως ό,τι μαζέψουν στις πρώτες εκλογές θα του το επιστρέψουν στις δεύτερες.

»Εμείς δεν συζητάμε καν συνεργασία, ούτε στήριξη της ΝΔ, πριν και μετά τις εκλογές».

Σε αυτό το tweet ο Φαήλος Κρανιδιώτης απάντησε: «Αν χρειαζόταν για να εκλεγείς, θα προσκυνούσες και την κεφάλα του Λένιν στην αυλή του Περισσού.

»Δικαιώνεις κάθε μέρα την κλωτσηδόν διαγραφή σου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

»Μάθε να καβαλάς παπί, μετά τις εκλογές μόνο ντελιβεράς θα μπορείς να γίνεις».

Η κόντρα συνεχίστηκε με τον Κ. Μπογδάνο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές.

»Το ότι ο συνομιλητής του Μητσοτάκη το γυρνάει στο καφριλίκι για να ταΐσει σανό κανέναν αφελή πατριώτη, είναι μονομερής προσέγγιση.

»Οι διαφορές είναι πολιτικές. Αυτοί είναι με τη ΝΔ, εμείς απέναντι».

Χρησιμοποιώντας προσωπικές αναφορές ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν άργησε να απαντήσει τονίζοντας:

«ταλαίπωρε, πες στους ανθρώπους πόσες φορές ήρθες να μου μιλήσεις λέγοντας μου “χωρίς να το πεις στο Θάνο”, νομίζοντας πως είμαι σαν τα μούτρα σου και μόνο ξύλο δεν έφαγες για την διπροσωπία σου.

»Πες για την ευθυγράμμιση σου με τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ για τις υποκλοπές» και πρόσθεσε «πες για την πρόταση σου να χρηματοδοτηθούμε από φιλορωσοψέκ επιχειρηματία και σε στείλαμε για φρέσκα».

Σχετικά άρθρα