Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εύα Καϊλή: Ελέγχουν και την αδερφή της για τη ΜΚΟ που έχει με έδρα το Κολωνάκι

Εύα Καϊλή: Ελέγχουν και την αδερφή της για τη ΜΚΟ που έχει με έδρα το Κολωνάκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορά Ακινήτων, Αθήνα, Ακίνητα, Αττική, Διαφθορά, Δωροδοκία, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Θεμιστοκλής Μπάκας, Κατάρ, Κολωνάκι, Μανταλένα Καϊλή, Μαύρο Χρήμα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χρηματισμός, Ψυχικό,

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η αδερφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, για τη χρηματοδότηση και τις ροές χρήματος της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας που ίδρυσε το 2017.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, οι ελληνικές Αρχές ερευνούν τη Μανταλένα Καϊλή για τη ΜΚΕ, με έδρα το κτίριο στο Κολωνάκι, όπου στεγάζεται η εταιρεία που ίδρυσε η αδερφή της, Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα που έρχονται στο φως, η δεύτερη εταίρος της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας είναι συνεργάτιδα της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, η οποία είναι και διαχειρίστρια της εταιρίας Real Estate της ευρωβουλευτού και του Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο έχουν μπει και τα ακίνητα της Εύας Καϊλή στην Ελλάδα όπως για παράδειγμα το διαμέρισμα 170 τ.μ. στο Ψυχικό, που αγόρασε έναντι 260.000 ευρώ αλλά και ένα διαμέρισμα στην Άνοιξη που αγόρασε έναντι 290.000 ευρώ.

Οπως τόνισε μάλιστα ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estate, Θεμιστοκλής Μπάκας, «ένα ακίνητο σε πολύ καλη περιοχή της Αθήνας, στο Παλαιό Ψυχικό, είδαμε ότι η αντικειμενική αξία του ακινήτου είναι από 600.000-650.000 ευρώ.

»Μας δημιουργεί ερωτήματα πως ένας ιδιοκτήτης δέχτηκε να πουλήσει ένα ακίνητο με αντικειμενική αξία 600.000-650.000 ευρώ στο ποσό των 260.000-270.000 ευρώ.

»Όσον αφορά στο σπίτι στην Άνοιξη, η ανώτερη τιμή θα μπορούσε να ήταν από 330.000 έως 350.000 ευρώ ενώ η τιμή πώλησης είναι στις 291.000 ευρώ, άρα δεν έχουμε μεγάλη απόκλιση».

Το σπίτι στην Άνοιξη πουλήθηκε από την ευρωβουλευτή το 2018 έναντι 340.000 ευρώ.

Καμία επιχειρηματική δραστηριότητα δεν έχει αναπτύξει η μια εταιρεία, επισημαίνει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της κυρίας Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος σε ανακοίνωσή του το βράδυ της Παρασκευής, προσθέτοντας πληροφορίες και για μια ακόμη εταιρεία και μια «επιστημονική πρωτοβουλία».

Σχετικά άρθρα