Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Ανδρουλάκη – Γκρεμίζονται οι γέφυρες για μετεκλογική συμμαχία

Ο Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Ανδρουλάκη – Γκρεμίζονται οι γέφυρες για μετεκλογική συμμαχία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βρυξέλλες, Εκλογές, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Προεκλογική εκστρατεία από τις Βρυξέλλες έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε απόψε στις Βρυξέλλες ενώπιον Ελλήνων της διασποράς στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την βεβαιότητα του για την επίτευξη αυτοδυναμίας στις εκλογές με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί εμμέσως πλην σαφώς και στο Qatargate και να επιτεθεί στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

«Ελπίζω να εξιχνιαστεί σύντομα η συγκεκριμένη υπόθεση γιατί τραυματίζει το κύρος της Ευρώπης, της πολιτικής και της δημοκρατίας σε μια εποχή που ο λαϊκισμός κυριαρχεί και η αμφισβήτηση στην δημοκρατία εντείνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ο κ Μητσοτάκης επετέθη στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη, χωρίς να τον κατονομάζει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως προδίδει πανικό και μικρότητα να προσπαθεί να φορτώσει ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ.

Είναι προφανές ότι μετά την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη και την τακτική «κουκουλώματος» που τηρεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών, η επίθεση Μητσοτάκη από τις Βρυξέλλες στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, μάλλον γκρεμίζει κάθε γέφυρα για μετεκλογική συνεργασία των δυο κομμάτων.

Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης, προφανώς και το έχει αντιληφθεί και στις δηλώσεις του ανέφερε ότι ο Ν. Ανδρουλάκης με τις πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε την επιδίωξή του να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Εάν θέλει να γίνει παρακολούθημα του ΣΥΡΙΖΑ να το πει καθαρά και όχι με μισόλογα» είπε ο πρωθυπουργός για τον Ν. Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος της ΝΔ και πρωθυπουργός, πάντως, από τις Βρυξέλλες κατηγόρησε και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ένας πρώην πρωθυπουργός δεν προσφέρει υπηρεσίες στην χώρα του όταν την δυσφημεί, αναφερόμενος σε δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «η Ελλάδα είναι πρωταγωνίστρια στο να εξάγει διαφθορά».

Σχετικά άρθρα