Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υποκλοπές-Μαξίμου: Θρίλερ με τον αντικαταστάτη του Γρ. Δημητριάδη

Υποκλοπές-Μαξίμου: Θρίλερ με τον αντικαταστάτη του Γρ. Δημητριάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπρατάκος, Γρηγόρης Δημητριάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Νίκος Ανδρουλάκης, Παρακολουθήσεις, Στυλιανός Κουτνατζής, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,

Ανατροπή σημειώθηκε με τον αντικαταστάτη του παραιτηθέντα, από τη θέση του γενικού γραμματέα πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, εξαιτίας της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Την προηγούμενη Παρασκευή, μετά την παραίτηση Δημητριάδη είχε ανακοινωθεί από το Μαξίμου, ότι νέος γενικός γραμματέας πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιάννης Μπρατάκος.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρθηκε:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τοποθετείται Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού ο Γιάννης Μπρατάκος.

»Ο κ. Μπρατάκος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών».

Ωστόσο, αντί του Γ. Μπρατάκου, με απόφαση του πρωθυπουργού που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ χθες (10 Αυγούστου) τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα πρωθυπουργού, ανατέθηκαν στον Στυλιανό Κουτνατζή, μέχρι τώρα γενικό γραμματέα νομικών και κοινοβουλευτικών θεμάτων και έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022.

Στην πρωθυπουργική απόφαση διευκρινίζεται ότι η παράλληλη άσκηση καθηκόντων του Στυλιανό Κουτνατζή θα είναι χωρίς καμιά πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι τελικά μετά τις 10 Σεπτεμβρίου καθήκοντα γενικού γραμματέα θα αναλάβει ο Γιάννης Μπρατάκος και η παράταση δόθηκε ώστε να κλείσει τις εκκρεμότητες του με το ΕΒΕΑ.

Σχετικά άρθρα