Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αρμενία διαψεύδει τις διαρροές του Μαξίμου: «Δεν ζητήσαμε ποτέ παρακολούθηση Ανδρουλάκη»

Η Αρμενία διαψεύδει τις διαρροές του Μαξίμου: «Δεν ζητήσαμε ποτέ παρακολούθηση Ανδρουλάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρμενία, Αρμενική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Τιγκράν Μγκριτσιάν,

Προσπαθούν από την κυβέρνηση να εμπλέξουν ακόμη και την Αρμενία σ’ αυτό το βρώμικο παιχνίδι υποκλοπών, μέσω διαρροών σε φιλοκυβερνητικά έντυπα, προκειμένου να βγάλουν από πάνω τους το λεκέ, γράφει ο Κρικόρ Τσακιτζιάν στο politispress.

Ο πρέσβης της Αρμενίας στην Ελλάδα κ. Τιγκράν Μκρτσιάν, σε σχόλιο που έκανε σε τηλεφωνική μου επικοινωνία, διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της Αρμενίας στο θέμα των υποκλοπών των τηλεφωνικών συνομιλιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας:

«Είναι ένα ξεδιάντροπο ψέμα.

»Η Αρμενία ΠΟΤΕ δεν ζήτησε από καμία κυβέρνηση να ακούσει το τηλέφωνο κανενός».

Σε δημοσίευμά της η Καθημερινή το Σάββατο 6 Αυγούστου αναφέρει ότι, κυβερνητικές πηγές διέρρευσαν πως οι χώρες που υπέβαλαν αίτημα στις ελληνικές δικαστικές αρχές και στην ΕΥΠ, για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η Αρμενία και η Ουκρανία.

Ας αιτιολογήσουν τουλάχιστον αυτό το χονδροειδέστατο ψέμα με το οποίο κατασυκοφαντούν την Αρμενία, που είναι μια χώρα φιλειρηνική και παραδοσιακά πιστή σύμμαχος της Ελλάδας.

Τι λόγο είχε να παρακολουθεί η Αρμενία έναν πολιτικό, ο οποίος έχει ταχθεί ανοιχτά στο πλευρό της και έχει θέσει υπέρ της πολλές φορές ζητήματα στο Ευρωκοινοβούλιο;

Επίσης, αρχικά είχαν διαρρεύσει από την κυβέρνηση πως οι χώρες που ζήτησαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη ήταν μέλη της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.

Ούτε η Αρμενία, αλλά ούτε και η Ουκρανία είναι στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.

Στην κυβέρνηση μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών φαίνεται πως βρίσκονται σε τέτοιο πανικό, που κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Εκθέτουν φίλους και παραδοσιακούς συμμάχους, μόνο και μόνο για να καλύψουν τις δικές τους αθλιότητες.

Οφείλει το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να βγει και να διαψεύσει επίσημα αυτή τη διαρροή από κυβερνητικές πηγές, όπως επικαλείται η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Δεν μπορεί να αφήνει να αιωρείται αυτή η ρετσινιά κατά της Αρμενίας.

Προφανώς κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι, βρήκαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ρήγμα στις στενές σχέσεις των δύο χωρών, επωφελούμενοι τη σύγχυση που επικρατεί στο Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για υποκλοπές και τις αιφνίδιες παραιτήσεις του διευθυντή του Μαξίμου και του Διοικητή της ΕΥΠ, καταλήγει ο Κρικόρ Τσακιτζιάν.

Σχετικά άρθρα