Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χιούμορ Ράμα: «Η Βόρεια Μακεδονία είναι η μελλοντική δυτική Βουλγαρία»

Χιούμορ Ράμα: «Η Βόρεια Μακεδονία είναι η μελλοντική δυτική Βουλγαρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βίντεο, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Διαδικασία Συνεργασίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEECP), Έντι Ράμα, Σκόπια,

Κατά την υποδοχή του Όλαφ Σολτς σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου η ελληνική Κυβέρνηση παρέθετε γεύμα στους ηγέτες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που συμμετείχαν στη Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας Συνεργασίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τον Γερμανό Καγκελάριο για να του συστήσει τους ηγέτες των κρατών της περιοχής που έδωσαν το παρόν στη Σύνοδο.

Όταν έφτασε στους Πρωθυπουργούς της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας, Έντι Ράμα και Ντίμιταρ Κοβατσέφσκι (σ.σ. γεννημένος στο Κουμάνοβο, μια πόλη της Βόρειας Μακεδονίας με μεγάλο αλβανικό πληθυσμό), ο Ράμα πέταξε μια «φαρμακερή» ατάκα, κάνοντας χιούμορ προφανώς.

Είπε λοιπόν ο Αλβανός μετά τις συστάσεις του Κοβατσέφσκι με τον Σολτς: «Η Βόρεια Μακεδονία είναι η μελλοντική δυτική Βουλγαρία»!

Αν σκεφτεί κανείς ότι η Βουλγαρία υποστηρίζει πως οι σλαβόφωνοι της Βόρειας Μακεδονίας έχουν βουλγαρικές ρίζες και τους κατηγορεί ότι καπηλεύονται την ιστορία της, τότε η ατάκα αυτή του Ράμα (έστω και ως χιούμορ) μπορεί να βάλει κι άλλες φιτιλιές στις ήδη ταραγμένες σχέσεις Σκοπίων-Σόφιας.

Σχετικά άρθρα