Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πρόωρες εκλογές ζητεί τώρα και ο Νίκος Ανδρουλάκης (βίντεο)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Πρόωρες εκλογές ζητεί τώρα και ο Νίκος Ανδρουλάκης (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εκλογές, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,

Πρόωρες εκλογές ζητάει πλέον εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με συνέντευξή του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, καθώς τονίζει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να διαχειριστή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης αρχικά υποστήριξε ότι εκλογές πρέπει να γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια, ωστόσο όπως επεσήμανε «αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες με την κυβέρνηση της ΝΔ είναι αδιανόητο.

»Οι ίδιοι κάνουν κάθε μέρα εκλογές. Οι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν πλέον κατεβάσει τα μολύβια, και κάνουν κάθε μέρα εκλογές», τόνισε.

Ο κ. Ανδρουλάκης, επέρριψε όλες τις ευθύνες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν παρεμβαίνει όλους αυτούς τους τελευταίους μήνες που οι υπουργοί του κάνουν στάση εργασίας, όπως είπε.

«Μήνες τώρα σε πολλά σημαντικά θέματα βλέπουμα απούσα την κυβέρνηση.

»Έχουν κρυφτεί … Το να ζητάμε συνέχεια εκλογές είναι ρητοτικά παιχνίδια.

»Εγώ λέω ότι εκλογές πρέπει να γίνουν.

»Η σημερινή κυβέρνηση να σταματήσει να παγώνει τις όποιες ευκαιρίες έχει ο τόπος μας και από το Ταμείο Ανάκαμψης και από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εργαλεία.

»Θεωρώ αδιανόητο αυτή η κυβέρνση να διαχειριστεί μια από τις τελευταίες ευκαιρίες τα 72 δισ. που είναι το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ.

»Και όπως φαίνεται να το διαχειρίζεται δυστυχώς θα χάσουμε μια ακόμη ευκαιρία.

»Και αυτό για μένα όσο γρηγορότερα αλλάξουν τα πράγματα και έρθει μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση τόσο καλύτερο για τον τόπο και τον ελληνικό λαό», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα