Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: Του κ. Μητσοτάκη δεν του βγαίνουν τα κουκιά – Δεν του δίνω σωσίβιο

Ανδρουλάκης: Του κ. Μητσοτάκη δεν του βγαίνουν τα κουκιά – Δεν του δίνω σωσίβιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,

Λάβρος κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, δηλώνοντας μάλιστα ότι «σωσίβιο σε κυβέρνηση που βυθίζεται δεν πρόκειται να δώσω», σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης συνεργασίας.

«Εγώ φιλοδοξώ να αλλάξουμε τα νούμερα», ανέφερε μιλώντας για τους εκλογικούς στόχους του ΚΙΝΑΛ και σημείωσε πως είναι «πολύ κρίσιμη για το πολιτικό προσωπικό της χώρας η κουλτούρα των συνεργασιών, την οποία, όμως», όπως τόνισε, «δεν έχουμε στη χώρα μας».

Και προσέθεσε: «Για μένα, η πρώτη Κυριακή των εκλογών, που θα γίνει με το σύστημα της απλής αναλογικής, δεν είναι μια τυπική διαδικασία.

»Και το βρίσκω συνταγματικά απρεπέστατο αυτό που έκανε τόσο καιρό το κόμμα της ΝΔ».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως εκείνος φιλοδοξεί να πάρει το ΚΙΝΑΛ ένα μεγάλο ποσοστό στις εκλογές, προκειμένου «να σχηματίσουμε μία κυβέρνηση σταθερότητας και προόδου».

Μιλώντας για τον «στροφή» του πρωθυπουργού ως προς τις συνεργασίες, πάντως, ξεκαθάρισε πως «του κ. Μητσοτάκη δεν του βγαίνουν τα κουκιά και τώρα αλλάζει στρτατηγική, πρόκειται για τα προσωπικά του αδιέξοδα».

Ως προς το ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις δεύτερες εκλογές, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε πως «αν κάποιος πιστεύει στις προγραμματικές συνεργασίες όπως εμείς, θα το αποδείξει από την πρώτη Κυριακή – όλα τα υπόλοιπα είναι κοινοί τακτικισμοί».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τέλος σημείωσε ότι στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι η συγκρότηση μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα