Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: Στόχος μου ένα κόμμα βάσης και όχι βαρόνων (βίντεο)

Ανδρουλάκης: Στόχος μου ένα κόμμα βάσης και όχι βαρόνων (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εκλογές, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,

Στο κεντρικό δελτίο του Open μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος νίκησε στον Α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι η τεράστια συμμετοχή μελών και φίλων του ΚΙΝΑΛ στις εσωκομματικές εκλογές αποτελεί ισχυρό μήνυμα του κόσμου να επανέλθει δυναμικά η παράταξη στο προσκήνιο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ χαρακτήρισε «παρακαταθήκη για την επόμενη μέρα» την εντυπωσιακή προσέλευση στις κάλπες, που δείχνει την τεράστια δυναμική του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν περίμενα τόσο μεγάλη η διαφορά»

«Δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σχετικά με την πρωτιά που κατέγραψε, προσθέτοντας όμως πως αυτό που εισέπραξε από τις περιοδείες και συναντήσεις, ανά την Ελλάδα, ήταν η καθολική απαίτηση για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία, ώστε το κόμμα να γίνει ξανά πρωταγωνιστής, να υπάρχει ως επιλογή έναντι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενόψει του B΄ γύρου την ερχόμενη Κυριακή, ο Νίκος Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι όλα θα γίνουν στο προσκήνιο και θα δώσει τη μάχη με διάλογο και δεσμεύσεις, ενώ ζήτησε να γίνει δημόσιος διάλογος με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε ότι στόχος του είναι ένα κόμμα βάσης και όχι βαρόνων και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η παράταξη θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές εκλογές.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Open:

Σχετικά άρθρα