Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Γόρδιος δεσμός η ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Γόρδιος δεσμός η ανάδειξη αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Metron Analysis, Ανδρέας Λοβέρδος, Γιώργος Παπανδρέου, Δημοσκοπήσεις, Εφημερίδα Το ΒΗΜΑ της Κυριακής, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,

Σε γόρδιο δεσμό εξελλίσεται η ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ μετά τον αδόκητο χαμό της Φώφης Γεννηματά.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Μetron Analysis για το «ΒΗΜΑ της Κυριακής» και ανάλογα με το ποιοι θα προσέλθουν στις εσωκομματικές κάλπες νικητές μπορούν να αναδειχθούν είτε ο Νίκος Ανδρουλάκης, είτε ο Γιώργος Παπανδρέου, είτε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στον α’ γύρο με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του κόμματος (ΚΙΝΑΛ) δηλαδή με ευρεία προσέλευση στις εσωκομματικές κάλπες ακόμη και ψηφοφόρων που μπορεί να μην ψηφίζουν ΚΙΝΑΛ, πρώτος βγαίνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ, δηλαδή στους πολίτες που δηλώνουν ότι ψηφίζουν το κόμμα, οι Λοβέρδος και Ανδρουλάκης ισοψηφούν, ενώ με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ/ή αναποφάσιστοι που θα πάνε σίγουρα/πιθανόν να ψηφίσουν πρώτος βγαίνει ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του κόμματος στον Α’ γύρο, ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει 29%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 18%, ο Γιώργος Παπανδρέου 15%, ο Παύλος Γερουλάνος 8%, ο Χάρης Καστανίδης 6% και ο Παύλος Χρηστίδης 5%.

Με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος παίρνει 26%, ο Νίκος Ανδρουλάκης επίσης 26%, ο Γιώργος Παπανδρέου 23%, ο Χάρης Καστανίδης 6%, ο Παύλος Χρηστίδης 5% και ο Παύλος Γερουλάνος 4%.

Τέλος με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ/ή αναποφάσιστοι που θα πάνε σίγουρα/πιθανόν να ψηφίσουν, ο Γιώργος Παπανδρέου παίρνει 28%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 27%, ο Ανδρέας Λοβέρδος 23%, ο Χάρης Καστανίδης 6%, ο Παύλος Χρηστίδης 6% και ο Παύλος Γερουλάνος 5%.

Στο Β’ γύρο με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του, στο πρώτο δίπολο πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 60% με τον Γιώργο Παπανδρέου στο 25%. Στο δεύτερο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος με 52 % και ο Γιώργος Παπανδρέου με 28% και στο τρίτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης με 42% και ο Ανδρέας Λοβέρος με 40%.

Με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ στο πρώτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 59% και ο Γιώργος Παπανδρέου 32%. Στο δεύτερο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος 50% και ο Γιώργος Παπανδρέου 38% και στο τρίτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 49% και ο Ανδρέας Λοβέρδος 38%.

Τέλος με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ/ή αναποφάσιστοι που θα πάνε σίγουρα/πιθανόν να ψηφίσουν στο πρώτο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 55% και ο Γιώργος Παπανδρέου 38%. Στο δεύτερο δίπολο ο Νίκος Ανδρουλάκης παίρνει 49% και ο Ανδρέας Λοβέρδος 38% ενώ στο τρίτο δίπολο ο Ανδρέας Λοβέρδος παίνει 44% και ο Γιώργος Παπανδρέου 46%.

Οι δημοτικότητες των υποψηφίων προέδρων με βάση τα όρια εκλογικής επιρροής του κόμματος είναι:

Νίκος Ανδρουλάκης 56%

Ανδρέας Λοβέρδος 50%

Παύλος Γερουλάνος 42%

Παύλος Χρηστίδης 37%

Χάρης Καστανίδης 36%

Γιώργος Παπανδρέου 27%

Με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ:

Νίκος Ανδρουλάκης 67%

Ανδρέας Λοβέρδος 57%

Παύλος Γερουλάνος 53%

Παύλος Χρηστίδης 48%

Χάρης Καστανίδης 47%

Γιώργος Παπανδρέου 44%

Τέλος με βάση την πρόθεση ψήφου στο ΚΙΝΑΛ/ή αναποφάσιστοι που θα πάνε σίγουρα/πιθανόν να ψηφίσουν:

Νίκος Ανδρουλάκης 73%

Ανδρέας Λοβέρδος 55%

Παύλος Γερουλάνος 62%

Παύλος Χρηστίδης 58%

Χάρης Καστανίδης 55%

Γιώργος Παπανδρέου 53%

Σχετικά άρθρα