Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κίνημα Αλλαγής: Μετά την ασθένεια της Φώφης ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών

Κίνημα Αλλαγής: Μετά την ασθένεια της Φώφης ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, Χάρης Καστανίδης,

Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο αναβολής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής, μετά την αιφνίδια εξέλιξη με την υγεία της Φώφης Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ όπως έγινε γνωστό την Τρίτη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά από υποτροπή στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει επί πολλά χρόνια με τον καρκίνο.

Η ίδια η Φώφη Γεννηματά με ανακοίνωση της γνωστοποίησε ότι, «η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

»Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Ήδη στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για το αν θα πρέπει να αναβληθούν οι εσωκομματικές εκλογές που ήταν προγραμματισμένες για τις 5 και τις 12 Δεκεμβρίου, καθώς και αν θα πρέπει να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων που λήγει την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις, καθώς αυτή τη στιγμή οι πάντες δηλώνουν ότι προέχει η υγεία της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Μάλιστα ήδη ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις προεκλογικές δραστηριότητές του, δηλώνοντας:

«Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

»Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Ο επίσης υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε:

«Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια:

»Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Συνεργάτες του κ. Λοβέρδου επεσήμαιναν πως «προέχει η υγεία της Φώφης Γεννηματά, αυτό είναι το κύριο μέλημά μας αυτή τη στιγμή».

Ο Χάρης Καστανίδης, επίσης υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, μιλώντας στο Open, τόνισε:

«Η σκέψη μας είναι μαζί της. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει και αυτή την περιπέτεια, την περιμένουμε να γυρίσει σύντομα κοντά μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδεχόμενο για συνάντηση Ανδρουλάκη-Λοβέρδου-Καστανίδη τις επόμενες ημέρες για να συζητηθούν τα νέα δεδομένα.

Σχετικά άρθρα