Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης σε Γεννηματά: Δεν υπηρετώ σχέδιο μικρού κόμματος

Ανδρουλάκης σε Γεννηματά: Δεν υπηρετώ σχέδιο μικρού κόμματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Στις εκλογές που θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Αναφορικά με τις δηλώσεις της κας Γεννηματά, ο ίδιος τόνισε πως «Τα κόμματα όταν έχουν εσωτερικές διαδικασίες μπαίνουν σε μια περιπέτεια.

»Εγώ έχω μια θέση και πιστεύω ότι οι διαδικασίες αυτές πρέπει να είναι ένα πολιτικό γεγονός που οι πολίτες, τα μέλη και οι φίλοι μας να ζήσουν στιγμές που θα είναι πολιτικές, που θα είναι συζητήσεις ιδεολογικές και προγραμματικές, που θα είναι ένα νέο ξεκίνημα.

»Δεν νομίζω ότι αν εξελιχθεί μια συζήτηση η οποία έχει αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθάει τη παράταξή μας ή και οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο. Εγώ προσωπικά δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση».

Και συμπλήρωσε ότι «Το 2017 έγινε ένας διάλογος που έφερε 215 χιλιάδες άνθρωποι γιατί τώρα να επιλεγεί μια άλλη στρατηγική;

»Αν επιλεγεί μια άλλη στρατηγική τότε υπηρετείται ένα άλλο σχέδιο, εγώ σχέδιο μικρού κόμματος δεν υπηρετώ!».

Ερωτηθείς αν θα καταφέρουν να ξαναφέρουν 215 χιλιάδες ψηφοφόρους, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε τα εξής:

«Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι αλλά οι συνθήκες του κοροναϊού έχουν δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα στη συμμετοχή των πολιτών, γενικά στις διαδικασίες τις κομματικές άρα πρέπει να αγωνιστούμε πάρα πολύ για να φτάσουμε σε ένα τέτοιο επίπεδο.

»Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια, θέλει καμπάνιες και πιστεύω ότι εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε και όχι να πετάει ο ένας στον άλλο υπονοούμενα τα οποία δεν έχουν και καμιά αξία για τους πολίτες».

Σχετικά άρθρα