Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κουβέλης υποψήφιος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κουβέλης υποψήφιος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΗΜΑΡ, Εφημερίδα Παραπολιτικά, Νάσος Αθανασίου, ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης,

Το ρεπορτάζ της στήλης Πολιτικός Καφές της εφημερίδας Παραπολιτικά που κυκλοφορεί το Σάββατο και αποκαλύπτει ότι ο Φώτης Κουβέλης έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές του με τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ προορίζεται για την πρώτη θέση στη λίστα του ψηφοδελτίου επικρατείας του Κόμματος επιβεβαίωσε στα Παραπολιτικά 90,1, στον Γιάννη Παπαγιάννη και τη Μάρω Κανελλάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου.

«Πρόκειται για απολύτως θετική εξέλιξη, υπάρχουν και άλλοι από τη ΔΗΜΑΡ που με έχουν γοητεύσει από την ιδεολογική τους πορεία», δήλωσε χαρακτηριστικά στα Παραπολιτικά 90,1 το Γιάννη Παπαγιάννη και τη Μάρω Κανελλάκη ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Ο κ. Νάσος Αθανασίου ερωτηθείς σχετικά με την σύσταση εξεταστικής για τα ασφαλιστικά ταμεία που προανήγγειλε ο Αλέξης Μητρόπουλος στη Βουλή για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «Τα ίδια τα ασφαλιστικά ταμεία θα έπρεπε να απαιτούν την εξεταστική επιτροπή και δεν θα έπρεπε να περιμένουν το ΣΥΡΙΖΑ»,

Τόνισε πως «είναι ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει πιο αναλυτικός για το πρόγραμμά του αλλά και μερίδα των δημοσιογράφων δεν πρέπει να αποκρύπτουν ειδήσεις», ενώ υποστήριξε ότι «ο κ. Σαμαράς στην τελευταία επίσκεψη του στο Βερολίνο υποσχέθηκε στην Άνγκελα Μέρκελ συνέχιση της ακολουθούμενης πολιτικής και η καγκελάριος δεν έκρυψε τη χαρά της».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση για τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει την Ελλάδα τονίζοντας πως «το κόμμα του όταν έρθει στην εξουσία το σίγουρο είναι ότι δεν θα κλέβει την χώρα».

Σχετικά άρθρα