Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραβίαση των «Πρεσπών» από τους ψευδοαρχαιομακεδόνες του VMRO-DPMNE στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Παραβίαση των «Πρεσπών» από τους ψευδοαρχαιομακεδόνες του VMRO-DPMNE στο Συμβούλιο της Ευρώπης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Σκόπια, Συμβούλιο της Ευρώπης,

Ο αντιπρόεδρος του «ψεκασμένου» ψευδοαρχαιομακεδονικού VMRO-DPMNE, Αλεξάνταρ Νικολόσκι, επέστρεψε στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης μετά από διάλειμμα 4 ετών και προέβη σε πρωτοφανή πρόκληση με αποδέκτες Ελλάδα, Αλβανία και Βουλγαρία, ξεσπώντας σε ψευδοεθνικιστική υστερία.

Όπως είπε, αυτός ο υπονομευτής της σταθερότητας της περιοχής και κήρυκας ενός ψευδοεθνικισμού, Θα παλέψει για τα δικαιώματα των Σλάβων σε Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία

«Είμαι πάλι στο Στρασβούργο με μεγάλη τιμή να εκπροσωπώ τη “Μακεδονία” στη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική συνέλευση στην Ευρώπη.

»Όπως στο παρελθόν, ανακοινώνω ότι εδώ θα παλέψω για τα εθνικά συμφέροντα της “Μακεδονίας”, καθώς και για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των “Μακεδόνων” στην Ελλάδα, την Αλβανία και τη Βουλγαρία, υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του VMRO-DPMNE Αλεξάνταρ Νικολόσκι.

Απευθυνόμενος, μάλιστα, στους Βούλγαρους πολιτικούς είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω μόνο ένα πράγμα να τους πω, και αυτό είναι:

»Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είμαστε Μακεδόνες, ξέρουμε ποια γλώσσα μιλάμε, μιλάμε Μακεδονικά, γνωρίζουμε την κληρονομιά και την ιστορία μας, και ανεξάρτητα από την απόφαση που λαμβάνουν αύριο, όλη η Ευρώπη ξέρει ποιοι είμαστε και τι είμαστε, και θα αντιμετωπίσουν με ντροπή για τις συνέπειες της απόφασης που λαμβάνουν.

»Ευχαριστώ πολύ», είπε ο Νικολόσκι στην πρώτη του παρέμβαση.

Αυτοί οι άνθρωποι ενώ μιλάνε μία βουλγαρική διάλεκτο, τη σλαβομακεδονική, δεν θέλουν να είναι Βούλγαροι και ενώ θέλουν να είναι Μακεδόνες δεν θέλουν να είναι Έλληνες.

Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί το καλύτερο που θα μπορούσαν να έχουν.

Εάν δεν θέλουν αυτή τη Συμφωνία, τότε μοιραία θα διαμελιστούν διότι κανείς δεν θα επιτρέψει μία εστία αποσταθεροποίησης στην καρδιά των Βαλκανίων.

Οι Αμερικανοί πότε θα αρχίσουν να επιβάλλουν κυρώσεις;

Σχετικά άρθρα