Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρό λοκντάουν σε όλη τη χώρα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι

Σκληρό λοκντάουν σε όλη τη χώρα εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Μια πρώτη μίνι συνεδρίαση επιδημιολόγων πραγματοποιήθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Τρίτης, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού και της επείγουσας κατάστασης ώστε να εκτιμηθεί η κατάσταση στην Αττική και σε περιφέρειες που βρίσκονται στο κόκκινο.

Τα νέα δεν είναι καλά και υπάρχει ανησυχία καθώς αναμένεται ο αυξημένος αριθμός διαγνώσεων να συνεχιστεί όλη την εβδομάδα και οι διασωληνωμένοι να αυξάνονται.

Πρόκειται για μια υποεπιτροπή των λοιμωξιολόγων η οποία συνεδρίασε με φόντο το ενδεχόμενο να επιβληθούν νέα πρόσθετα μέτρα, οριζόντια για όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας θα ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης στις 11.00.

Έδαφος φαίνεται να κερδίζει η εισήγηση για αυστηρό lockdown σε ολόκληρη τη χώρα καθώς το ιικό φορτίο είναι μεγάλο σε πολλές περιφέρειες, με τη Λαμία και τη Λάρισα να ανησυχούν ιδιαίτερα τους ειδικούς.

Αυτή είναι μια σκέψη των λοιμωξιολόγων η οποία φαίνεται να επικρατεί ενόψει και της τελικής απόφασης που αναμένεται να παρθεί την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, αναμένεται η τελική απόφαση από τον πρωθυπουργό, ο οποίος περιμένει να ακούσει την τελική εισήγηση της Επιτροπής.

Το σκέφτεται, φέρεται να ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά αυτής της πρότασης, όμως δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική απόφαση.

Σχετικά άρθρα