Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Yeni Akit: «Γαλάζια Πατρίδα» με 170 πολεμικά – Ψέματα! Το 2019 έλεγαν ότι έβγαλαν 100 και τελικά ήταν 20-30

Yeni Akit: «Γαλάζια Πατρίδα» με 170 πολεμικά – Ψέματα! Το 2019 έλεγαν ότι έβγαλαν 100 και τελικά ήταν 20-30
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Στρατιωτική Άσκηση, Τουρκία, Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό,

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν η Τουρκία μετά βίας συγκεντρώνει 87 σκάφη για την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», στα οποία συμπεριλαμβάνει μέχρι και φουσκωτά, η τουρκική εφημερίδα «Yeni Akit» υποστηρίζει ότι «170 πολεμικά πλοία αναλαμβάνουν δράση». Μάλλον προσμετρούν για τις σωστικές λέμβους των πλοίων τους για να αποδείξουν ότι δήθεν έχουν μεγάλο και τρανό στόλο, στον οποίο να σημειωθεί ότι διατηρούν σε υπηρεσία και πολλά σαπάκια σαν αυτά που εμείς έχουμε παροπλίσει.

«Ήρθαν σήμερα νέα που θα αναστατώσουν την Ελλάδα», γράφει η «Yeni Akit» η οποία μάλιστα ειρωνεύεται ότι η Ελλάδα θα τρέξει να παραπονεθεί σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

«170 τουρκικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο και το Αιγαίο για την άσκηση Γαλάζια Πατρίδα», σημειώνει η εφημερίδα. Αυτά είναι τα νέα που θα αναστατώσουν τους Έλληνες.

Οι Τούρκοι θα πρέπει να χαίρονται που αντί να τους βυθίσουμε, όπως θα έπρεπε να είχαμε κάνει εδώ και χρόνια, επιλέγουμε τη διπλωματική οδό της διαμαρτυρίας προς τους Συμμάχους.

Την ημέρα που δεν θα απευθυνθούμε στους Συμμάχους να την απεύχονται, διότι θα είναι η μέρα της κρίσεως που θα τους πνίξουμε όλους. Ας αφήσουν λοιπόν τις ειρωνείες.

Η φετινή άσκηση Γαλάζια πατρίδα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, έχει διαφορές από την Γαλάζια Πατρίδα του 2019.

Η προηγούμενη πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε τρεις θάλασσες (Μεσόγειος, Αιγαίο και Εύξεινος Πόντος), η φετινή άσκηση πραγματοποιείται μόνο στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Συνολικά 103 πλοία συμμετείχαν στην άσκηση το 2019, υποστηρίζει η «Yeni Akit». Εδώ να σημειώσουμε ότι πάλι λένε ψέματα, τότε δεν κατάφεραν να βγάλουν πάνω από 30 καράβια στη θάλασσα.

Τέλος, ίσως αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη «Yeni Akit» η άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» είναι «προετοιμασία για πόλεμο», εννοώντας πόλεμο με την Ελλάδα.

Κάτω ο τίτλος του τουρκικού δημοσιεύματος που ειρωνεύεται τη χώρα μας, πως θα τρέξουμε να διαμαρτυρηθούμε σε ΗΠΑ και ΕΕ.

Σχετικά άρθρα