Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: Σοβαρή πολιτική ευθύνη στην υπόθεση Λιγνάδη – Ψέκασμα οι δηλώσεις Κούγια

Ανδρουλάκης: Σοβαρή πολιτική ευθύνη στην υπόθεση Λιγνάδη – Ψέκασμα οι δηλώσεις Κούγια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Κούγιας, Βιασμός, Δημήτρης Λιγνάδης, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κακοποίηση Ανηλίκου, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Πολιτική ευθύνη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη «βλέπει» ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ δεν έλειψε να στρέψει τα βέλη του και στον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.

Αυτήν την άποψη εξέφρασε μιλώντας στο Θέμα 104,6 ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, ενώ υπογράμμισε ότι «σπέκουλα που γίνεται από δημοσιογράφους και πολιτικούς αντιπάλους δεν βοηθάει τα θύματα να μιλήσουν και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα».

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι υπήρξε συγκάλυψη από την κυβέρνηση, ωστόσο, διερωτήθηκε αν για ένα πρόσωπο που είχε μια θέση διακριτή και το έχουν διώξει από σχολεία, δραματικές σχολές καταγγέλλοντας τον για ανάρμοστες παιδαγωγικές συμπεριφορές δεν όφειλε κάποιος να τα γνωρίζει όλα αυτά και πρόσθεσε ότι αυτός που τον διόρισε όφειλε να γνωρίζει αυτές τις καταγγελίες.

Πυρά Ανδρουλάκη σε Κούγια

Αναφερόμενος στην τοξική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί, όπως είπε, στην πολιτική με αφορμή αυτήν την υπόθεση, σημείωσε πως, «η εκφορά βαθιά διχαστικού λόγου και τοξικού ευελπιστώ να πέσουν οι τόνοι και να παρθούν οι αποφάσεις για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

»Αυτό θέλει η ελληνική κοινωνία, κανείς δε θέλει να επαναλαμβάνονται αυτές οι αθλιότητες».

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι οφείλει η κυβέρνηση να απαντήσει στη ρητορική του χαρακτηρίζοντας «ψέκασμα και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» τα όσα λέει στην υπερασπιστική του γραμμή.

Σχετικά άρθρα