Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Αληθεύει ότι εντατικολόγος «μάζευε» την έκτη δόση από κάθε εμβόλιο και την έκανε σε μεγαλόσχημους;

Πολάκης: Αληθεύει ότι εντατικολόγος «μάζευε» την έκτη δόση από κάθε εμβόλιο και την έκανε σε μεγαλόσχημους;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νοσοκομείο (ΓΝΑ) «Ευαγγελισμός», Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Επίθεση στο διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξαπολύει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης λέγοντας ότι γιατρός μάζευε την 6η δόση που βγάζει κάθε φιαλίδιο εμβολίου και την έκανε σε… μεγαλόσχημους.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Πολάκης καλεί μάλιστα τον διοικητή να του απαντήσει αν έγινε έλεγχος από την Πολιτική Προστασία για το ΑΜΚΑ όσων είχαν λάβει το εμβόλιο στο συγκεκριμένο νοσοκομείο:

«ΑΛΗΘΕΥΕΙ η πληροφορία ότι από την πρώτη ημέρα του εμβολιασμού στο νοσοκομείο σας την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ που περιέχει κάθε φιαλίδιο τη «μαζεύει» παίρνοντας τα μπουκαλάκια γνωστή εντατικολόγος Γιατρος του νοσοκομειου σας (που βγαίνει και στα κανάλια για να ευλογεί το Μωϋσή) και τη χρησιμοποιεί μετά κατά το δοκουν;;;;;;;(σε διάφορους μεγαλόσχημους).

»-ΑΛΗΘΕΥΕΙ πως χθες που διέρρευσε το γεγονός σταμάτησε ο εμβολιασμός και ήρθε η Πολιτική προστασία για να ελέγξει τα ΑΜΚΑ αυτών που εμβολιάστηκαν;.

»-Θα μας πείτε ποιοι εμβολιάστηκαν από αυτή την 6η δόση;!;.

»-ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΤΕ;.

»Και στον εμβολιασμό θα συμπεριφέρεστε σαν ΕΡΕ του 50;;; Οι δικοι μας από δω και οι άλλοι όποτε μπορέσουμε.

»ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ .ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ,ΒΡΗΚΕ ΜΙΜΗΤΕΣ!!!!

»Οι υπουργοί θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ;.

»ΥΓ. Ειδα πως ήρθε το χαρτί που λέει πως κάθε φιαλίδιο ΔΙΝΕΙ ΕΞΙ ΔΟΣΕΙΣ και όχι πέντε !!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Σχετικά άρθρα