Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Παίζει” με την αποχώρηση του από την ΔΗΜΑΡ ο Λυκούδης

“Παίζει” με την αποχώρηση του από την ΔΗΜΑΡ ο Λυκούδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Μαργαρίτης, ΔΗΜΑΡ, Σπύρος Λυκούδης, Φώτης Κουβέλης,

Δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, η Μεταρρυθμιστική Τάση του κόμματος, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της , βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Σπύρος Λυκούδης.

«Η Μεταρρυθμιστική Τάση για λόγους που έχει εξηγήσει, δεν θα πάρει μέρος στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ. Συγκεντρωθήκαμε σήμερα για να συνεννοηθούμε σχετικά με τις περαιτέρω ενέργειές μας. Βασική μας κατεύθυνση είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών στον ευρύτερο προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο» δήλωσε ο Σπύρος Λυκούδης μετά τη συνάντηση, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στελεχών της τάσης του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Σπύρος Λυκούδης δεν θέλει να αποχωρήσει και επίσημα από το κόμμα, πριν τη διεξαγωγή του συνεδρίου, ενώ θέλει να κρατήσει την βουλευτική του έδρα, προκειμένου να παίξει ρόλο στην ανασύσταση της Κεντροαριστεράς και κυρίως στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Ήδη βέβαια το μέλος της Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του, γιατί ως βουλευτής Επικρατείας δεν εξελέγη από τον λαό, αλλά υποδείχθηκε από το κόμμα.

Σχετικά άρθρα