Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουκοδήμος: “Εξαιρετικότατη η σχέση μου με τον Λοβέρδο”

Κουκοδήμος: “Εξαιρετικότατη η σχέση μου με τον Λοβέρδο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Κώστας Κουκοδήμος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

Ο Κώστας Κουκοδήμος διέψευσε ότι παραιτείται επειδή δεν πηγαίνουν καλά οι προσωπικές του επιχειρήσεις και επισημαίνει ότι παραιτήθηκε για “προσωπικούς λόγους”.

Επίσης ο Κώστας Κουκοδήμος διαψεύδει ότι παραιτήθηκε για τις αρμοδιότητες που του είχε αναθέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Όμως η “ζημιά” έχει γίνει και την έχει πυροδοτήσει ο ίδιος ο υπουργός Παιδείας με αυτό που έγραψε στα social media, μιας και η αποδοχή της παραίτησής του από τον Ανδρέα Λοβέρδο έγινε μέσω… facebook.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος έγραψε λοιπόν: «Χάνω έναν πολύτιμο πολιτικό ειδικά στα θέματα σχολικού αθλητισμού. Όταν ορκιστήκαμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας του είπε: “Να προσέξεις τον σχολικό αθλητισμό”. Ελπίζω στη βοήθεια του Κώστα από τη θέση του στη Βουλή των Ελλήνων».

Με πάρα πολύ έξυπνο τρόπο ο Ανδρέας Λοβέρδος “φωτογραφίζει” την αιτία της παραίτησής του, τονίζοντας 2 φορές τις αρμοδιότητες που του είχε αναθέσει: τον σχολικό αθλητισμό.

Δηλαδή σε ένα υπουργείο με τεράστια ζητήματα και έναν πολύ ευρύ πεδίο αναφοράς ο υφυπουργός έχει μόνο αρμοδιότητες για τον… σχολικό αθλητισμό.

Και μάλιστα ο Ανδρέας Λοβέρδος γίνεται ακόμη πιο σαφής όταν επικαλείται ακόμη και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις αρμοδιότητες αυτές.

Σε νεώτερη δήλωση του στο ΑΠΕ ο Κώστας Κουκοδήμος αναφέρει ότι η «Η σχέση μου με τον Ανδρέα Λοβέρδο ήταν εξαιρετικότατη, για μένα η συνεργασία μου μαζί του ήταν ένα σχολείο» ωστόσο η φωτιά έχει μπει.

Σχετικά άρθρα