Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντυμένος στα μαύρα ο Ψινάκης στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου

Ντυμένος στα μαύρα ο Ψινάκης στην ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Ψινάκης, Μαραθώνας, Ντίνος Πετράτος, Ορκωμοσία,

Ντυμένος με μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο θα παραστεί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής που θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή στις 13:00.

Μάλιστα, ο γνωστός μάνατζερ φέρεται να έχει δώσει γραμμή σε όλους του δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του να ακολουθήσουν το ίδιο ενδυματολογικό στυλ για την ορκωμοσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον που επικαλείται το καλά ενημερωμένο parapolitika.gr, ο Μαραθώνας αποτελεί τη σημαντικότερη προτεραιότητά του Ηλία Ψινάκη με τον ίδιο να φέρεται αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά με πρωτοποριακές προτάσεις και κυρίως υλοποιήσεις αυτών.

Άλλωστε, ο δαιμόνιος μάνατζερ όπως έχει πει σε φίλους του κατά καιρούς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα έμπαινε ποτέ σε διαδικασία εκλογικής μάχης, αν δεν πίστευε πως θα μπορούσε να αλλάξει πράγματα και να καταφέρει να κάνει το Δήμο Μαραθώνα πόλο έλξης για όλους.

Μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κατά πολύ αραιώσει τις εμφανίσεις του σε κοσμικό επίπεδο καθώς λέγεται πως έχει πέσει με τα μούτρα κυριολεκτικά στα θέματα του Δήμου και οραματίζεται το… νέο Μαραθώνα!

Με τη στενή του ομάδα γίνονται συναντήσεις επί συναντήσεων και συσκέψεις επί συσκέψεων εδώ και πολλές ημέρες, καθώς εκείνος θέλει να μη χάσει καθόλου καιρό και να πιάσει «δουλειά» άμεσα, την επόμενη κιόλας ημέρα της ορκωμοσίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «παρών» αναμένεται να δώσουν στη σημαντική και ιδιαίτερα χαρούμενη αυτή στιγμή της πολιτικής του ζωής αρκετοί από τους επώνυμους φίλους του και από τον καλλιτεχνικό, αλλά και τον τηλεοπτικό χώρο.

Το σίγουρο είναι πως εκεί στο πλευρό του θα είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος και παλιότερος συνεργάτης του, ο γνωστός σκηνογράφος Ντίνος Πετράτος με τον οποίο τους συνδέει μία ουσιαστική σχέση φιλίας και αλληλοεκτίμησης.

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος και όλοι περιμένουν τι θα πει μετά την ορκωμοσία.

Σχετικά άρθρα