Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μύνημα Λοβέρδου στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Μύνημα Λοβέρδου στους υποψηφίους των Πανελλαδικών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΙ, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Βάσεις, Βάσεις Εισαγωγής, Πανελλαδικές Εξετάσεις, ΤΕΙ,

Ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ συνεχάρη τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

«Σε όσους δεν τα κατάφεραν πρέπει όλοι να θυμίζουμε (γονείς, συγγενείς και φίλοι) πως υπάρχει και επόμενη φορά, αλλά και άλλες ευκαιρίες», πρόσθεσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο υφυπουργός, αρμόδιος για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από την Θράκη.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για χιλιάδες υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι κοπιώδεις προσπάθειες ετών, τόσο των ίδιων των μαθητών, όσο και των οικογενειών τους ευοδώνονται», δήλωσε.

«Θέλω να απευθυνθώ, όμως, και σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν φέτος. Δεν πρέπει να υπάρχει πικρία και λύπη, καθώς η ζωή δίνει πάντα ευκαιρίες. Με προσπάθεια, πείσμα και θέληση θα έχουν την ευκαιρία για να πραγματώσουν τις προσδοκίες τους», πρόσθεσε ο κ. Δερμεντζόπουλος.

Σχετικά άρθρα