Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κόβει τους διαύλους με τη ΝΔ ο Τζιτζικώστας

Κόβει τους διαύλους με τη ΝΔ ο Τζιτζικώστας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας,

Την πλήρη αποστασιοποίηση από τη ΝΔ φαίνεται πως επιλέγει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αρνήθηκε να υποστηρίξει την επιλογή του κόμματος Σταύρο Καλαφάτη για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΣΚΑΙ ο περιφερειάρχης αρνήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα Μπουτάρη – Καλαφάτη, σημειώνοντας με νόημα πως «Εγώ ψηφίζω στη Βραχιά, στο χωριό μου».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «δεν υπάρχουν κομματικές ταμπέλες». «Υπηρετώ τον κόσμο ανεξάρτητα από ταμπέλες. Τα κόμματα πρέπει να αφήσουν την αυτοδιοίκηση ελεύθερη… Να μην αποφασίζει η Αθήνα για τη Μακεδονία» επισήμανε, διευκρινίζοντας ότι δεν απορρίπτει καμία κομματική στήριξη.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο στήριξής του από τη Χρυσή Αυγή, περιορίστηκε να πει ότι «έχει ανακοινώσει τους συνδυασμούς της».

Τέλος, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κόπηκε η υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια από το ΠΑΣΟΚ, μετά τη δήλωσή του περί «εγκληματικής οργάνωσης», λέγοντας ότι «δεν μπορώ να το πω αυτό, περνούν πολλά από το μυαλό μου».

Σχετικά άρθρα