Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μιχελογιαννάκης μαζεύει υπογραφές κατά του ΕΝΦΙΑ έξω από μοναστήρι!

Ο Μιχελογιαννάκης μαζεύει υπογραφές κατά του ΕΝΦΙΑ έξω από μοναστήρι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ΕΝΦΙΑ, Κρήτη, ΣΥΡΙΖΑ, Φωτογραφίες,

Δεν υπάρχει ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Πήρε μια συνεργάτιδά του, έστησε ένα τραπεζάκι έξω από το μοναστήρι της Παναγίας Καλυβιανής (στη Μεσσαρά του Νομού Ηρακλείου Κρήτης), κι άρχισε να μαζεύει υπογραφές για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης πέρα από υπογραφές που μάζευε, διένειμε και κείμενο με 16 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αρνηθούμε να πληρώσουμε τον παράνομο νόμο. Οι υπογραφές που θα συγκεντρωθούν θα συμβάλουν στην κατάργηση του νόμου.

Η ακτιβιστική δράση του Γιάννη Μιχελογιαννάκη έγινε παραμονές του δεκαπενταύγουστου και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

“Ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης, επισκέφθηκε σήμερα στις 15:00 (14 Αυγούστου) στην Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής και συζήτησε με την Ηγουμένη, η οποία τον ενημέρωσε ότι από τα 12.000 ευρώ που πλήρωσε πέρσι η Μονή, φέτος ζητείται να καταβάλλει 44.000 ευρώ. Τα 32.000 ευρώ αποτελούν συμπληρωματικό φόρο. Ο Μιχελογιαννάκης, μαζί με το συνεργείο του, έχει στήσει τραπέζι έξω από τη Μονή, όπου συζητά με του πολίτες, ζητώντας την υπογραφή τους για την απόσυρση του ταξικά άδικου και αντισυνταγματικού νόμου”.

Δείτε και φωτογραφίες από το τοπικό σάιτ e-mesara.gr:

mixelogiannakis-1

mixelogiannakis-2

Σχετικά άρθρα