Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κι όμως! Υπάρχει δημόσιος βρεφονηπιακός σταθμός καλύτερος από ιδιωτικό – Δείτε που! (φωτο)

Κι όμως! Υπάρχει δημόσιος βρεφονηπιακός σταθμός καλύτερος από ιδιωτικό – Δείτε που! (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, Δήμος Νέας Σμύρνης, Νέα Σμύρνη, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φωτογραφίες, Χρήστος Καπάταης,

Έναν βρεφονηπιακό σταθμό κόσμημα, καλύτερο από τους περισσότερους ιδιωτικούς, απέκτησε η Νέα Σμύρνη με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για ένα βρεφονηπιακό σταθμό πρότυπο.

Έτσι θα έπρεπε να είναι όλοι οι δημόσιοι βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Ένα έργο απόδειξη πώς επιτέλους τα δημόσια χρήματα επιστρέφονται στον ελληνικό λαό, με υπηρεσίες «λουξ» για τα παιδιά μας.

Στον 21ο αιώνα είναι αυτονόητο ότι αξίζει στα ελληνόπουλα να πηγαίνουν σε τέτοιους βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως μιας κανονικής δυτικής χώρας.

Βεβαίως, δεν είναι τυχαίο ότι και αυτός ο σταθμός είναι στη Νότια Αθήνα, εκεί που ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης έχει αφοσιωθεί ολόψυχα για να προσφέρει υποδομές «λουξ» στις πιο τρυφερές ηλικίες των παιδιών μας.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν είναι ο μοναδικός βρεφονηπιακός σταθμός πρότυπο που ο Χρήστος Καπάταης φρόντισε να έχουν οι πολίτες της αντιπεριφέρειάς του.

Δείτε κάτι βρεφονηπιακούς «αχούρια» που τους έφτιαξε ο Καπάταης μικρά παλατάκια

Όπως και: Βλέπετε αυτή την Παιδική Χαρά πρότυπο; Δεν θα πιστεύετε πώς ήταν εκεί πριν (φωτο)

Το κτίριο του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στη Νέα Σμύρνη

Και ακολουθούν κι άλλα έργα, που όλο αυτό το διάστημα ο αντιπεριφερειάρχης φρόντιζε με αφοσίωση να ολοκληρωθούν.

Στους Έλληνες πολίτες αξίζει το καλύτερο και για τον Χρήστο Καπάταη αυτό δεν είναι σύνθημα, είναι πράξη, είναι καθήκον.

Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της υποστήριξης και ανάπτυξης κοινωνικών και εκπαιδευτικών δομών στη Νότια Αθήνα, η Περιφέρεια Αττικής, χρηματοδότησε την κατασκευή νέου βρεφονηπιακού σταθμού στο Δήμο Νέας Σμύρνης.

Το έργο εκτελέστηκε από το δήμο Νέας Σμύρνης και ο νέος σταθμός παραδίδεται τις επόμενες ημέρες, ενώ θα λειτουργεί σε συνολικό εμβαδό 1.500 τ.μ με δυνατότητα φιλοξενίας 75 νηπίων και 24 βρεφών, απασχολώντας 15 άτομα προσωπικό.

«Σε συνέχεια σειράς έργων τα οποία παρέδωσε η Περιφέρεια Αττικής ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός της Νέας Σμύρνης αποτελεί κόσμημα για όλη τη Νότια Αθήνα.

»Παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στην υποστήριξη έργων με μεγάλη κοινωνική προστιθέμενη αξία και σε αυτή τη κατεύθυνση θα συνεχίσουμε», δήλωσε ο Χρήστος Καπάταης.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός κόσμημα και πρότυπο είναι ακόμα ένα από τα εμβληματικά έργα της Ρένας Δούρου που δεν είδε ποτέ ο «χρυσοποίκιλτος» Γιώργος Πατούλης

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα