Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τούρκοι δύτες στον βυθό του Κόλπου της Σούδας με την τουρκική σημαία

Τούρκοι δύτες στον βυθό του Κόλπου της Σούδας με την τουρκική σημαία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σούδα, Στρατιωτική Άσκηση, Τουρκία, Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό,

«Τζάμπα μαγκιές» από τους Τούρκους, οι οποίοι στα πλαίσια ΝΑΤΟϊκής άσκησης προχώρησαν σε μια ακόμα πρόκληση. Στα «μουλωχτά», όπως συνηθίζουν.

Τούρκοι δύτες φωτογραφήθηκαν με την τουρκική σημαία στο βυθό του Κόλπου της Σούδας.

Οι δύτες-καταδρομείς είναι της δύναμης SAS του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού.

Συμμετείχαν στην άσκηση του ΝΑΤΟ ARIADNE-19 την οποία διοργάνωσε η Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον Κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοικής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.

Οι Τούρκοι δύτες, όπως αναφέρει το onalert, των ειδικών δυνάμεων SAS φωτογραφήθηκαν, κρατώντας την τουρκική σημαία στον βυθό του Κόλπου της Σούδας.

Εκεί, στα βαθιά, στον πυθμένα, να μην τους πάρει «χαμπάρι» κανείς.

Αυτή την προκλητική συμπεριφορά, που τη «διαφημίζουν» οι Τούρκοι, να τη βλέπουν οι σύμμαχοι.

Σχετικά άρθρα