Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε κάτι βρεφονηπιακούς «αχούρια» που τους έφτιαξε ο Καπάταης μικρά παλατάκια

Δείτε κάτι βρεφονηπιακούς «αχούρια» που τους έφτιαξε ο Καπάταης μικρά παλατάκια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργυρούπολη, Ελληνικό, Περιφέρεια Αττικής, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Φωτογραφίες, Χρήστος Καπάταης,

Την αναβάθμιση των αύλειων χώρων τριών βρεφονηπιακών σταθμών στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου αυτοί να είναι ασφαλείς, με υψηλές προδιαγραφές και κατάλληλα διαμορφωμένες για παιδιά και εκπαιδευτικούς.

«Στον περιβάλλοντα χώρο των σταθμών αυτών, υπήρχαν σημεία φθαρμένα και επικίνδυνα, με ακατάλληλες υποδομές, τις οποίες επισκευάσαμε και αναβαθμίσαμε» ανέφερε ο Χρήστος Καπάταης, Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής.

Πράγματι, εάν δείτε εικόνες από το 2015, πώς ήταν οι αύλειοι χώροι εκεί που έπαιζαν τα μικρά παιδιά μας, θα τρομοκρατηθείτε:

Ήταν αυτοί χώροι για τα παιδιά μας, στην πιο τρυφερή τους ηλικία;

Ήταν αυτοί χώροι βρεφονηπιακών σταθμών ευρωπαϊκού κράτους;

Δείτε τώρα πώς τα έφτιαξε ο Καπάταης:

Κύριοι στόχοι της αναβάθμισης ήταν ο λειτουργικός σχεδιασμός του χώρου και η δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος, με την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών και τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων.

Η αναβάθμιση αφορά στον εξωτερικό χώρο του 1ου βρεφονηπιακού σταθμού, στο Ελληνικό και του 2ου και 4ου βρεφονηπιακού σταθμού, στην Αργυρούπολη.

Οι εργασίες, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί, αφορούσαν τον ανασχεδιασμό των αύλειων χώρων, επισκευές δαπέδων, επισκευές κατασκευών αλλά και νέες κατασκευές, καθώς και νέες χρήσεις που προστέθηκαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών.

Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και εκτελέστηκε από το Δήμο.

Σχετικά άρθρα