Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Οι Σέρβοι λατρεύουν την Ελλάδα για διακοπές» γράφει η Blic και επαινεί τη «δημοφιλή Κουντουρά»

«Οι Σέρβοι λατρεύουν την Ελλάδα για διακοπές» γράφει η Blic και επαινεί τη «δημοφιλή Κουντουρά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Έλενα Κουντουρά, Σερβία, Τουρισμός, Τουρίστες, Υπουργείο Τουρισμού,

Άρθρο της B. Vuckovic στο τουριστικό ένθετο της μεγάλης κυκλοφορίας σερβικής εφημερίδας Blic, με τίτλο «Λατρεία των Σέρβων για την Ελλάδα – Τα πακέτα διακοπών για την Ελλάδα πάλι τα πιο περιζήτητα», προβάλλει την Ελλάδα ως τον πιο περιζήτητο προορισμό των Σέρβων τουριστών και αναφέρει ότι τα τουριστικά πακέτα «ultra first minute» έχουν ήδη προπωληθεί για το 2019.

Το άρθρο φιλοξενεί δήλωση της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, την οποία χαρακτηρίζει δημοφιλή Ελληνίδα Υπουργό, ότι αποτελεί κοινή βούληση των δύο χωρών η ενίσχυση της διμερούς τουριστικής συνεργασίας και η υποστήριξη της θετικής δυναμικής που καταγράφεται, με στόχο την εκατέρωθεν αύξηση του τουρισμού τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τον ειδικό σε θέματα τουρισμού, Boris Tot, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Σέρβοι αναμένεται να φιλοξενηθούν σε ελληνικούς προορισμούς την φετινή χρονιά.

Σε δηλώσεις του προς την εφημερίδα Blic, αναφέρει ότι «και εφέτος, όπως κάθε χρόνο, πολλοί Σέρβοι τουρίστες, λόγω των προσιτών τιμών τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, θα επιλέξουν για τις διακοπές τους την Βόρεια Ελλάδα.

Ο Πολύχρονος Χαλκιδικής είναι ένα προσιτό θέρετρο για δεκαήμερες διακοπές στα τέλη Μαΐου, με κόστος περίπου 100 ευρώ, υπάρχουν, όμως, ακόμη πιο προσιτές προσφορές, 50-70 ευρώ.

»Οι τιμές των ίδιων πακέτων διακοπών στη συνέχεια θα αυξηθούν στα 300 ευρώ, ενώ προς το τέλος της σεζόν θα μειωθούν ξανά».

Στο άρθρο γίνεται αναφορά και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Τουρκία, η Κροατία, οι Μαλδίβες, η Ταϊλάνδη και η Ζανζιβάρη.

Εντός πλαισίων, με τίτλους «Νέοι προορισμοί» και «Η ελκυστική Κρήτη» αντίστοιχα, γίνονται αναφορές στο ενδιαφέρον των Σέρβων τουριστών για την νότια Ελλάδα, την Πελοπόννησο και τις αρχαίες πόλεις, καθώς και στην Κρήτη ως δημοφιλή προορισμό.

Σχετικά άρθρα