Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Οι τζιριτζάντζουλες των «Σαμαροβενιζέλων» δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ως πλυντήριο

Αντώναρος: Οι τζιριτζάντζουλες των «Σαμαροβενιζέλων» δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ως πλυντήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος,

Την έκπληξή του εξέφρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος για κάποιους υποψηφίους της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η χώρα χρεοκόπησε επί Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αντώναρος επισημαίνει ότι οι προθέσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων είναι “να “ξεπλύνουν” τους ΠΑΣΟΚους με τους οποίους φαντασιώνονται προφανώς ότι θα κυβερνήσουν στο μέλλον.

Αυτές οι τζιριτζάντζουλες όμως των λεγόμενων «Σαμαροβενιζέλων» — ναι έτσι αυτοαποκαλούνται με περισσό θράσος κι αυταρέσκεια κάποιους από αυτούς — δεν μπορούν και δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ως πλυντήριο για όσους έχουν την πραγματική ευθύνη για την κατάντια της χώρας».

Αναλυτικά, ο Ευάγγελος Αντώναρος γράφει στο Facebook:

«Διαβαζω κι ομολογώ ότι εκπλήσσομαι:

Ορισμένοι, όχι άπειροι ούτε φρεσκοι, φερέλπιδες υποψήφιοι της Νεας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές, υποστηρίζουν μια καινοφανή για τον χώρο θεωρία: Οτι η χώρα χρεωκόπησε επί Τσίπρα και Σύριζα.

Προσωπικά εχω πολλά να καταλογίσω και στον πρωθυπουργό και στη κυβέρνηση. Αλλά ότι προκάλεσε τη χρεωκοπία της χώρας, το ακουω για πρώτη φορά.

Μέχρι τώρα ήξερα ότι πεποίθηση των Νεοδημοκρατών ηταν ότι τη χώρα τη ρίξανε στα βραχια οι ΠΑΣΟΚοι κι οτι στα μνημόνια και στο ΔΝΤ μας οδήγησαν συνειδητά, με σχέδιο και με την πολύμηνη απραξία τους ο Παπανδρέου και η ομάδα του.

Γι αυτό κι ως βουλευτής αρνήθηκα να ψηφίσω το πρώτο μνημόνιο κι είχα προειδοποιήσει σε μια δραματική συνομιλία που ειχα με τον αναποφάσιστο εκείνο το βράδυ Σαμαρά ότι θα εσπαγε τη ΝΔ στσ δύο αν υπερψηφιζε το πρώτο μνημόνιο.

Από τότε φαίνεται κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι. Και κάποιοι, ανερυθρίαστα και χωρις συναίσθηση της ιστορικής αλήθειας, προσπαθούν να «αναθεωρήσουν» την πραγματικότητα.

Οι προθέσεις τους προφανείς: Στόχο έχουν να «ξεπλύνουν” τους ΠΑΣΟΚους με τους οποίους φαντασιώνονται προφανώς ότι θα κυβερνήσουν στπ μέλλον.

Αυτές οι τζιριτζάντζουλες όμως των λεγόμενων «Σαμαροβενιζέλων» – ναι έτσι αυτοαποκαλούνται με περισσό θράσος κι αυταρέσκεια καποιους από αυτούς – δεν μπορούν και δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ως πλυντήριο για όσους έχουν την πραγματική ευθύνη για την κατάντια της χώρας.

Κάποιοι από εμάς (και δεν είμαστε λίγοι) ειμαστε διαχρονικά παρόντες – χωρίς ευκαιριακές ανάπαυλες. Και διαθέτουμε και μνήμη. Και στοιχεία. Και ντοκουμέντα.

Κι αν χρειασθεί θα αποδείξουμε όσο συχνά χρειάζεται ότι αυτή η ανίερη κι ευκαιριακή συμμαχία που κάποιοι θέλουν να “ξαναχτίσουν” για ίδιον όφελος δεν έχει καμμια σχεση με την ιστορική διαδρομή της κεντροδεξιάς, εκναι παρά φυσιν κι έχει μόνο στόχο να ικανοποιήσει την αρχομανία καποιων. Ετσι απλά. Γι αυτό θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστα τους.

Είμαστε εδώ.Είμαστε παντού.Είμαστε πολλοί.Είμαστε ολο και πιο πολλοί».

Σχετικά άρθρα