Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώναρος στηρίζει Κασσελάκη – Κάποιοι «έβαζαν τρικλοποδιές» στον Τσίπρα

Ο Αντώναρος στηρίζει Κασσελάκη – Κάποιοι «έβαζαν τρικλοποδιές» στον Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ευάγγελος Αντώναρος, Έφη Αχτσιόγλου, Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Για την απόφασή του να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στο κόμμα, μίλησε στο ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης, ο Ευάγγελος Αντώναρος.

«Παρακολούθησα όλους τους υποψηφίους, έκρινα ότι αυτά που έλεγε ο κ. Κασσελάκης απηχούσαν στις δικές μου θέσεις.

»Με έπεισε ότι φαίνεται κάτι καινούργιο κι ας φαίνεται κάτι επιφανειακό» είπε ο κ. Αντώναρος και σχολίασε γιατί δεν ψήφισε την Έφη Αχτσιόγλου.

«Αυτό που δεν με τραβάει στην Έφη Αχτσιόγλου, την οποία και γνωρίζω, ενώ τον κ. Κασσελάκη δεν τον έχω δει ποτέ, με ενοχλεί η συνεχής αναφορά στην Αριστερά.

»Εγώ είμαι άνθρωπος του κέντρου, ανήκω στο μεσαίο χώρο. Η ιδεολογία της είναι άλλου» είπε.

Για τον αν υπάρχει ανάμειξη του Αλέξη Τσίπρα στην απόφασή του να στηρίξει τον Στέφανο Κασσελάκη επισήμανε ότι ήταν καθαρά προσωπική του απόφαση.

Ερωτηθείς για τον «εμφύλιο» που έχει ξεσπάσει στο κόμμα μετά και τις χθεσινές δηλώσεις της κ. Αχτσιόγλου ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε «τη βρήκα σαν να θυματοποιείται.

»Ήταν μια μεγάλη δήλωση, που ήταν και απολογητική. Επικοινωνιακά είναι λάθος».

Παράλληλα, ο κ. Αντώναρος αναφέρθηκε σε κάποιους που όπως είπε «έβαζαν τρικλοποδιές» στην κεντρική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα που ήταν το άνοιγμα στην κοινωνία.

«Θέλω αυτός που θα κερδίσει, αλλά και εκείνοι που θα χάσουν να βρουν ένα κοινό δρόμο συνύπαρξης» πρόσθεσε ο κ. Αντώναρος και επισήμανε πως όλα αυτά πρέπει να ξεχαστούν από την επόμενη ημέρα.

Σχετικά άρθρα