Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο στόχαστρο των Αλβανών ελληνοφοβικών οι «πουλημένοι» στην Ελλάδα – Τι έγραψε εφημερίδα του Ράμα

Στο στόχαστρο των Αλβανών ελληνοφοβικών οι «πουλημένοι» στην Ελλάδα – Τι έγραψε εφημερίδα του Ράμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Τα αναληθή και ελεγχόμενα από τη Δικαιοσύνη για τέλεση εθνικής προδοσίας εγχώρια δημοσιεύματα, περί χρηματοδότησης από τα μυστικά κονδύλια του ελληνικού ΥΠΕΞ αλβανικών ΜΜΕ, συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται Αλβανοί ελληνοφοβικοί εθνικιστές, που χύνουν δηλητήριο στην αλβανική κοινή γνώμη όχι μόνο κατά της Ελλάδας αλλά και της γηγενούς Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

Η φιλοκυβερνητική αλβανική εφημερίδα ΝΤΙΤΑ, με αφορμή τα αισχρά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα περί ύπαρξης μυστικών κονδυλίων από τα οποία χρηματοδοτούνται ΜΜΕ στην Αλβανία, δημοσίευσε άρθρο με τον τίτλο «Οι Πουλημένοι», γραμμένο από τον Ναούν Κούλε, με καταγωγή από το χωριό Λιμπόφσα του Νομού Φίερι.

Πρόκειται για γνωστό ελληνοφοβικό εθνικιστή, που γράφει πάντα κατά του Ορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας και «των Ελλήνων κληρικών στην Αλβανία».

Η Ελλάδα, γράφει ο Κούλε, μολονότι σε κρίση (σ.σ. οι Αλβανοί ελληνοφοβικοί μπορεί να μην έχουν να φάνε, αλλά διαρκώς στην ελληνική κρίση αναφέρονται), πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους πουλημένους Αλβανούς, με σκοπό να εξωραΐσει την εικόνα της και να καλύψει την εθνικιστική της πολιτική και τους στόχους της αιώνιας πολιτικής της για την αφομοίωση των Αλβανών.

Η Ελλάδα, συνεχίζει ο Κούλε, δεν πληρώνει μόνο μεμονωμένους Αλβανούς, πληρώνει και για ελληνικά σχολεία και τις ελληνικές εκκλησίες στην Αλβανία, που λειτουργούν εξυπηρετώντας την αφομοιωτική της πολιτική.

Η αποδοχή επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας ενός Έλληνα ιερέα, γράφει ο Κούλε, σημαίνει εξόντωση του αυτοκέφαλου χαρακτήρα της και παράκαμψη από τα διδάγματα του πατριώτη Φαν Νόλη.

Ο αρθρογράφος κατακρίνει στη συνέχεια την ανοικοδόμηση του Μοναστηριού στο χωριό Κολικόντασι, όπου πραγματοποιείται η εορτή προς τιμήν του Αγίου Κοσμά, ο οποίος για τον Κούλε, «ήταν ένας αντιαλβανός, που προωθούσε τη Μεγάλη Ιδέα. Το μοναστήρι χτίστηκε στην τοποθεσία εκείνη, για να είναι ως σημείο που να καταδεικνύει τα σύνορα της Βορείου Ηπείρου».

Το TRIBUNE σημειώνει ότι αυτές οι ελληνοφοβικές «πένες», απολιθώματα του δικτατορικού καθεστώς Χότζα, αντί να κοιτάνε τα χάλια τους -η Αλβανία έχει καταντήσει μια χώρα στην οποία κανένας άνθρωπος με αξιοπρέπεια και φιλοδοξίες δεν θέλει να ζει, μια χώρα βυθισμένη στην παρανομία, στην ανομία και καταδικασμένη στην εξαθλίωση- εκτελούν διατεταγμένη αποστολή, στοχοποιώντας διαρκώς την Ελλάδα, από την οποία δήθεν κινδυνεύουν, μια Ελλάδα που σίτισε και πρόκοψε μεγάλο μέρος του εξαθλιωμένου αλβανικού πληθυσμού.

Δυστυχώς αυτές οι «πένες» βρίσκουν «χώρο» και δημοσιεύουν το δηλητήριό τους και σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, του καθεστώτος Ράμα.

Πράγμα που αποδεικνύει ότι η χώρα μας προσπαθεί να συνεννοηθεί με μια κυβέρνηση, υποτίθεται «σοσιαλιστική», αλλά βαθιά άρρωστη από το δηλητήριο του εθνοκομμουνιστικού εθνικισμού.

Είναι γνωστό ότι στην Αλβανία τα τουρκικά «χαρτζιλίκια» είναι γενναιόδωρα προς τους πρόθυμους να διατηρήσουν την «ελληνοφοβία» και τον αντιευρωπαϊσμό.

Ωστόσο, πραγματικός τους στόχος είναι να υπονομεύσουν την ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας, διότι εάν η χώρα αυτή ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση μεγάλο μέρος του μαφιόζικου παρακράτους της θα εκλείψει. Τα τεράστια κέρδη αυτού του παρακράτους επίσης θα χαθούν.

Έχουν λοιπόν κάθε λόγο και τεράστιο συμφέρον η Αλβανία να μη γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ και ο λαός της να μην προοδεύσει, διότι μόνο έτσι θα τη διατηρήσουν χασισοφυτεία των Βαλκανίων και ανεξέλεγκτο θύλακα κάθε εγκληματικής δραστηριότητας.

Να σημειωθεί ότι ο αλλοπρόσαλλος πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, είναι ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα του είναι Βορειοηπειρώτισσα από τη Χειμάρρα και ο πατέρας του Βλάχος. Ο ίδιος γεννήθηκε Ελληνορθόδοξος αλλά μετά το «γύρισε» σε Ρωμαιοκαθολικός.

Παππούς του, πατέρας της μητέρας του, ήταν ο Σπύρος Κολέκας, ένας από τους ελάχιστους Βορειοηπειρώτες που ανήλθαν στους κυβερνητικούς θώκους του δικτατορικού κομμουνιστικού καθεστώς του Χότζα, διατελώντας επί πολλά χρόνια υπουργός. Ο παππούς του Έντι Ράμα θεωρείται από τους Έλληνες της Αλβανίας εξωμότης, διότι πρωταγωνίστησε στις διώξεις τους και στις προσπάθειες αφελληνισμού τους.

Ο Έντι Ράμα, πρέπει να γίνει κατανοητό αυτό, είναι ένα «πριγκιπόπουλο» του κομμουνιστικού καθεστώτος, μεγαλωμένος με όλες τις ιδεοληψίες του εθνοκομμουνισμού και φυσικά με όλο τον ανθελληνισμό που χαρακτηρίζει διαχρονικά τους γενίτσαρους και τους εξωμότες. Ως «πριγκιπόπουλο» του κομμουνισμού ηγείται σήμερα του Σοσιαλιστικού Κόμματος, το οποίο είναι η μετάλλαξη του κομμουνιστικού κόμματος της Αλβανίας. Εάν δεν είχε καταρρεύσει ο κομμουνισμός στην Αλβανία, ο Έντι Ράμα πιθανόν να ήταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Βαλκανίων.

Σχετικά άρθρα