Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις απειλεί οικογενειάρχες εργάτες της ΔΕΗ με απόλυση!

Ο Άδωνις απειλεί οικογενειάρχες εργάτες της ΔΕΗ με απόλυση!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Απεργία, ΔΕΗ,

Αν και δεν είναι πλέον υπουργός, συνεχίζει να κάνει φασαρία, να τσιρίζει, να λέει τα δικά του… Ο Άδωνις Γεωργιάδης “χτύπησε” ξανά, απειλώντας αυτή τη φορά τους εργαζομένους της ΔΕΗ ότι αν δεν συμμορφωθούν με την κυβερνητική απόφαση για επίταξη θα χάσουν τις δουλειές τους!

«Αν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ αρνηθούν να πάρουν τα φύλλα επίταξης, θα εφαρμοστεί ο νόμος και θα απολυθούν. Και φαντάζομαι πως κανείς δεν θέλει να απολυθεί τέτοια εποχή», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM.

Αυτές οι ακροδεξιές φασιστικές τακτικές και λογικές που σε άλλες εποχές όχι μόνο δεν θα έμεναν αναπάντητες, αλλά θα τύγχαναν και δυναμικών πολιτικών απαντήσεων, ώστε μνημονιακοί υπάλληλοι, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, να μην τολμούν να διασπείρουν τον τρόμο στην κοινωνία, σήμερα “επιτρέπονται” με μια πρωτοφανή απάθεια, λες και οι μισάνθρωπες υστερίες του τηλεπλασιέ να είναι κάτι φυσιολογικό.

Ποιος είναι αλήθεια αυτός, ο κατά δήλωσή του “μνημονιακότερος όλων”, που θα απειλεί με απολύσεις “τέτοιες εποχές”; Από που αντλεί το θράσος, αυτό το αλαζονικό πλάσμα, να υψώνει τον τόνο της εκνευριστικής φωνής του απέναντι στο λαό;

Αυτή είναι η κατάντια μιας κοινωνίας σε βαθιά σήψη και μιας Αριστεράς “ενοχικής” μην την πουν… αριστερά, να ανεχόμαστε τον πολιτικό νάνο να παριστάνει τον γίγαντα! Τόση κατρακύλα, τόση παρακμή, ο τόπος μας δεν γνώρισε ποτέ ξανά! Και το πιο σύντομο ανέκδοτο, το… τηλεπλασιέ – υπουργός, να υπολογίζεται ως κάτι με πολιτική υπόσταση, με δημόσιο λόγο (δηλαδή δημόσια τσιρίδα) και να μπορεί να απειλεί οικογενειάρχες εργάτες με απόλυση εάν δεν “συμμορφωθούν προς τας υποδείξεις”!

Να συνέλθουμε σύντομα, δεν πάμε καθόλου καλά… Αυτό μόνο!

Σχετικά άρθρα