Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Από 20 χρόνια φυλακή σε Ζάεφ και Ντιμιτρόφ» λέει Σκοπιανός καθηγητής επειδή συνθηκολόγησαν

«Από 20 χρόνια φυλακή σε Ζάεφ και Ντιμιτρόφ» λέει Σκοπιανός καθηγητής επειδή συνθηκολόγησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Ζόραν Ζάεφ, Νίκολα Ντιμιτρόφ, Σκόπια,

Από είκοσι χρόνια κάθειρξη σε Ζόραν Ζάεφ και Νίκολα Ντιμιτρόφ, εξαιτίας της συμφωνίας που υπέγραψαν με την Ελλάδα, προβλέπει ο Σκοπιανός διδάκτωρ της Νομικής Σχολής και ακτιβιστής για την Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ντίμιταρ Απάσιεφ.

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook αναφέρει εν συντομία όχι μόνο τους ενδοιασμούς που έχει για την συμφωνία με την Ελλάδα αλλά και την τιμωρία που περιμένει το δίδυμο Ζάεφ-Ντιμίτροφ.

«Το δίδυμο των Κούσλινγκ», όπως τους αποκαλεί, δηλαδή δοσίλογους, «Ζάεφ και Ντιμίτροφ, που έχει φέρει τους πολίτες ενώπιον τετελεσμένων, θα συναντήσει τέσσερα ασυμβίβαστα νομικά εμπόδια για έναρξη της ισχύος οποιαδήποτε «συμφωνίας».

»Αυτά είναι», όπως συνεχίζει, ότι:

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας (ο οποίος δεν θα υπογράψει)

»Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Δημοκρατίας της ‘Μακεδονίας’ (που θα την ακυρώσει)

»Το λαϊκό δημοψήφισμα (το οποίο δεν θα πετύχει)

»Και

»Το ελληνικό Κοινοβούλιο (το οποίο δεν θα το επικυρώσει)».

Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων, ο Ντίμιταρ Απάσιεφ προβλέπει ότι στις επόμενες εκλογές το σκοπιανό σοσιαλιστικό κόμμα του Ζάεφ, το SDSM, θα πάθει αυτό που έπαθε το ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα και οι «δύο», δηλαδή Ζάεφ και Ντιμιτρόφ, «θα έχουν ποινικές ευθύνες για εχθρική δραστηριότητα εναντίον του κράτους, που φτάνουν μέχρι σε 20 χρόνια».

Η απορία η δική μας παραμένει. Αφού η Ελλάδα «έδωσε», όπως ισχυρίζονται οι εγχώριοι έξαλλοι ακροδεξιοί, τότε πώς είναι δυνατόν οι ομοϊδεάτες τους στα Σκόπια να απειλούν με φυλακή τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών τους;

Σχετικά άρθρα