Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Απέχθεια της Ν.Δ. σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων

Παππάς: Απέχθεια της Ν.Δ. σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Ασημακοπούλου, Νίκος Παππάς,

Οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια της Ν.Δ. σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων. Η παράταξη της ύφεσης, των απολύσεων και της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος δεν κάνει καν προσπάθεια να κρυφτεί».

Τα παραπάνω αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, απαντώντας στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Όσο για την κυρία Ασημακοπούλου, κατεβαίνει ταχέως τις κλίμακες της σοβαρότητας και σπάει διαρκώς νέα ρεκόρ» προσθέτει ο Ν. Παππάς.

Νωρίτερα, η Α. Ασημακοπούλου είχε δηλώσει:

«Κατέθεσα σήμερα αναφορά προς τον κ. Παππά που περιλαμβάνει ανακοίνωση και επιστολή εργαζομένων της ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές. Σε αυτές καταγγέλλεται η τακτική που ακολουθεί η διοίκηση της εταιρείας η οποία έχει οδηγήσει στην πρόσληψη προσωπικού με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, την απαξίωση του τακτικού προσωπικού και την επιλογή στελεχών με βάση κομματικά κριτήρια, καθώς επίσης και τη γενικότερη κακοδιαχείριση του οργανισμού.

Ο αποτυχημένος Υπουργός – Καναλάρχης, ως σύγχρονος Μαυρογυαλούρος, μετατρέπει την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές σε προσωπικό παραμάγαζο προσλήψεων ημετέρων. Τον καλούμε να δώσει σαφείς εξηγήσεις στους πολίτες, τους εργαζόμενους, ακόμη και στους κομματικούς του συντρόφους, οι οποίοι παραπονιούνται, ότι έχουν μείνει στην “απ’ έξω”».

Σχετικά άρθρα