Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρά Πιπιλή κατά Σακελλαρίδη: “Αν θέλει να κατέλθει δήμαρχος ομάδων των Εξαρχείων να μας το πει”

Πυρά Πιπιλή κατά Σακελλαρίδη: “Αν θέλει να κατέλθει δήμαρχος ομάδων των Εξαρχείων να μας το πει”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Γιάννης Μπουτάρης, Γιώργος Καμίνης, Φωτεινή Πιπιλή,

Πυρά κατά του υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Αν θέλει να κατέβει δήμαρχος ομάδων των Εξαρχείων ο Σακελλαρίδης να το πει», είπε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε δηλώσεις του Γ. Σακελλαρίδη ο οποίος είχε κάνει λόγο για ένα μεγάλο κομμάτι της αστυνομίας που παραμένει δεσμευμένο μέσα στο κέντρο της Αθήνας, ειδικά στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων με έναν τρόπο που και σε οπτικό επίπεδο δημιουργεί άσχημο συναίσθημα στους κατοίκους ως αστυνομοκρατούμενη πόλη.

«Ο κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης μάλλον αποδεικνύει με το ‘καλημέρα’ ότι απο τη Νέα Σμύρνη πήγε κατευθείαν στη Νέα Υόρκη για τις σπουδές του και δεν γνωρίζει την Αθήνα. Κέντρο είναι οι γειτονίες πέριξ των Εξαρχείων αν θέλει να κατέλθει δήμαρχος των ομάδων των Εξαρχείων να μας το πει… Απαράδεκτες δηλώσεις, στη γωνία Σουλτάνη και Στουρνάρη κάθε πρωι μετανάστες κρύβουν τα λαθραία τσιγάρα στους κάδους και τα φρεάτια της ΕΥΔΑΠ. Εκτός αν εννοεί οτι πρέπει να πανε στην Εκάλη οι κάτοικοι των Αθηνών. Περιμένω με αγωνία πόσους σταυρούς θα παει ο συνδυασμός το απο τους κατοίκους του πολύπαθου κέντρου κα ειδικά από τους κατοίκους των Εξαρχείων» σημείωσε η κ. Πιπιλή.

Χαρακτήρισε δε το σημερινό δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη μετριότητα, εξαίροντας παράλληλα τον Γιάννη Μπουτάρη, ενώ ξεκαθάρισε εκ νέου ότι δεν θα κατέβει δήμαρχος Αθηναίων. «Δε νομίζω ότι έλαμψε ο κ. Καμίνης σε αντίθεση με τον κ. Μπουτάρη, δεν είναι τίποτε το συγκλονιστικό, χρειάζεται κάτι άλλο η Αθήνα όχι μετριότητες» δήλωσε.

«Γιατί κλάινε οι προοδευτικοί για τη σταυροδοσία και έχουν πάθει ζαλάδα; Πριν δεν τους ενοχλούσε που έβαζαν οι αρχηγοί τους κολλητούς τους και τα κονέ τους; Όλοι οι νοήμονες Αθηναίοι χαίρονται με την απόφαση Σαμαρά. Οι κολλητοί επιτέλους τέλος το έκλεισε ο Σαμαράς» σχολίασε για την απόφαση του πρωθυπουργού για σταυροδοσία στις ευρωεκλογές.

Σχετικά άρθρα