Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επιστρέφει στην πολιτική και αναλαμβάνει θέση-κλειδί στη Νέα Αριστερά

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Επιστρέφει στην πολιτική και αναλαμβάνει θέση-κλειδί στη Νέα Αριστερά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Βουλή των Ελλήνων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νέα Αριστερά,

Τον ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος επιστρέφει στην πολιτική σκηνή.

Μετά την συνάντηση που είχε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με τον Αλέξη Χαρίτση στα γραφεία της Νέας Αριστεράς στη Βουλή, οι δυο τους έκαναν δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς καλωσόρισε με «μεγάλη χαρά» στο κόμμα τον «αγαπητό φίλο και σύντροφο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τονίζοντας ότι «είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη η Νέα Αριστερά να αποτελέσει την πειστική και αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία».

«Τώρα είναι ώρα της συνένωσης δυνάμεων, τώρα είναι η ώρα της ενεργούς συμμετοχής», είπε ο Αλέξης Χαρίτσης, ανακοινώνοντας ότι, όπως συμφώνησαν, «ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή και αναλαμβάνει τον κρίσιμο ρόλο του υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς».

Από την πλευρά του, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ευχαρίστησε θερμά τον Αλέξη Χαρίτση και δήλωσε μεταξύ άλλων πως «είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα μετά από πολλά χρόνια απουσίας, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι».

Σχετικά άρθρα