Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εντυπωσιακή η παρουσία της Ελλάδας στο διπλωματικό μπαζάρ στην Αντίς Αμπέμπα

Εντυπωσιακή η παρουσία της Ελλάδας στο διπλωματικό μπαζάρ στην Αντίς Αμπέμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιθιοπία, Αντίς Αμπέμπα, Διπλωματικό Σώμα, Ελληνική Ομογένεια, Ελληνική Πρεσβεία Αντίς Αμπέμπα, Υπουργείο Εξωτερικών, Φωτογραφίες,

Η Ελληνική Πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, Αντίς Αμπέμπα, συμμετείχε και φέτος στο Διπλωματικό Μπαζάρ, που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΟΗΕ στην Αντίς Αμπέμπα υπό την αιγίδα των εκεί Πρεσβειών.

Το Διπλωματικό Μπαζάρ διοργανώνεται κάθε χρόνο πριν από τα Χριστούγεννα και τα έσοδά του διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Αιθιοπία.

Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών, μελών της πολυπληθούς διπλωματικής κοινότητας, επιχειρηματιών κλπ και αποτελεί ευκαιρία προβολής και προώθησης των προϊόντων και του πολιτισμού των χωρών που συμμετέχουν.

Η φετινή συμμετοχή της Πρεσβείας μας στο Διπλωματικό Μπαζάρ συνδυάσθηκε με τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας διπλωματικών σχέσεων Ελλάδος–Αιθιοπίας και ήταν περισσότερο εμφανής.

Η Πρεσβεία μας συμμετείχε με δύο περίπτερα: ένα πολιτιστικού–τουριστικού περιεχομένου, όπου διατίθεντο ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και ένα περίπτερο–ψησταριά.

Και τα δύο ελληνικά περίπτερα συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών.

Επίσης, η Ελλάδα συμμετείχε και στο καλλιτεχνικό μέρος του Μπαζάρ, με 20μελή ομάδα μαθητών από τα σχολεία της Ελληνικής Κοινότητας που χόρεψαν ελληνικούς χορούς.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά άρθρα