Ισλαμικό ΚράτοςΑρμενία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΑΝΕΛ για τις “μαγκιές” Ντιμιτρόφ: Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα

ΑΝΕΛ για τις “μαγκιές” Ντιμιτρόφ: Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, απάντησε στο φιλοσκοπιανό δημοσίευμα του γερμανικού Spiegel και τις “μαγκιές” του υπουργού Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ.

Aναλυτικά η δήλωση:

«Το πρόσφατο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του υποτίθεται αξιόπιστου γερμανικού «Spiegel» που φιλοξενεί δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Νικ. Ντιμιτρόφ, είναι απόλυτα ανακριβές, απροκάλυπτα μεροληπτικό και απροσχημάτιστα κακόβουλο σε βάρος της Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα φιλοσκοπιανό παραλήρημα σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να χαρακτηριστεί ευθέως ανθελληνικό. Ο συντάκτης του δεν έκανε τίποτα άλλο από το να υιοθετήσει απόλυτα και χωρίς την παραμικρή επίφαση αντικειμενικότητας τις ανιστόρητες απόψεις του Σκοπιανού Υπουργού Εξωτερικών και της ηγεσίας της γείτονος. Απαντούμε λοιπόν.

Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα. Οι όποιες προσπάθειες για οικειοποίηση του ονόματος από την ηγεσία των Σκοπίων προκειμένου να εξυπηρετήσει κάθε λογής σκοπιμότητες, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να είναι αποδεκτές, ούτε καν ανεκτές.

Και το «Spiegel» οφείλει να πάψει να παίζει προπαγανδιστικά παιχνίδια υπέρ των Σκοπίων και σε βάρος της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, οφείλει να επανορθώσει».

Σχετικά άρθρα