Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημήτρης Παπαδημούλης: Εξαφανίστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Δημήτρης Παπαδημούλης: Εξαφανίστε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαδημούλης, Ευρωεκλογές 2014,

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ALPHA, την Παρασκευή το πρωί, ζήτησε από τους πολίτες -στην ουσία- να εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ:

“Το μήνυμα μας στους πολίτες είναι απλό: Κατεβάσατε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από το 85% στο 42%. Μπορείτε την Κυριακή να τους κατεβάσετε και κάτω από το 30%, ακόμη και κάτω από το 25%. Μπορείτε με την ψήφο σας, να δώσετε στον ΣΥΡΙΖΑ πάνω από το άθροισμα ΝΔ και «Ελιάς». Κάτι τέτοιο, δεν θα είναι μια απλή νίκη, θα είναι σεισμός.

Τότε, όλες οι δεσμεύσεις τους απέναντι στην Τρόικα για νέες απολύσεις, νέες περικοπές συντάξεων, για ενοικιαζόμενους εργαζόμενους, νέα φορολογικά μέτρα κ.ο.κ, θα μπουν στον πάγο.

Τότε, όσο κολλημένοι κι αν είναι στην καρέκλα Βενιζέλος και Σαμαράς, όσο κι αν «βολεύουν» Μέρκελ, Σόιμπλε, Γιούνκερ και λοιπούς, δεν θα είναι εύκολο για κανέναν να κάνει ότι δεν κατάλαβε.

Αρκεί όλοι οι πολίτες να σηκωθούν από τον καναπέ, να πάνε να ψηφίσουν και η κυβέρνηση να απελευθερώσει τα διόδια. Ας μην «τα ‘κονομήσουν» αυτή την Κυριακή οι μεγαλο-εργολάβοι που εισπράττουν τα πανάκριβα διόδια…”, κατέληξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Σχετικά άρθρα