Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το λάθος του Γιάννη Ιωαννίδη στο ντιμπέιτ με τον Τζιτζικώστα

Το λάθος του Γιάννη Ιωαννίδη στο ντιμπέιτ με τον Τζιτζικώστα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Γιάννης Ιωαννίδης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,

Έχασε τις εντυπώσεις ο κόουτς Γιάννης Ιωαννίδης στο ντιμπέιτ με τον Απόστολο Τζιτζικώστα στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 για τα ζητήματα της Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην καθιερωμένη τελευταία ερώτηση που κάνει κάθε υποψήφιος στον αντίπαλό του ο Γιάννης Ιωαννίδης ρώτησε αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας αισθάνεται υποχρέωση στον Αντώνη Σαμαρά που πέρασε ειδικό νόμο για να τον κάνει Περιφερειάρχη όταν παύθηκε από την θέση του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όμως ο Απόστολος Τζιτζικώστας του θύμισε ότι ο νόμος που επικαλέστηκε πέρασε από τον Καστανίδη όταν την πλειοψηφία στην κυβέρνηση την είχε ο Γιώργος Παπανδρέου. Όσο για την ουσία της ερώτησης ο κύριος Τζιτζικώστας δήλωσε ότι οι πολιτικοί δεν οφείλουν την παρουσία τους στους πολίτες που τους εκλέγουνκαι μόνο σε αυτούς.

Στην αρχή του ντιμπέιτ ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε παραπονούμενος για άλλη μία φορά από συγκεκριμένα άτομα του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας στην Βόρεια Ελλάδα που δεν τον στήριξαν και επέλεξαν να στηρίξουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μάλιστα όπως τόνισε θα τα αποκαλύψει τα ονόματα αυτά το επόμενο διάστημα.

Σχετικά άρθρα