Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάρωσε σε ψήφους η εκρηκτική σύζυγος Πατούλη

Σάρωσε σε ψήφους η εκρηκτική σύζυγος Πατούλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μαρίνα Σταυρακάκη σύζυγος Πατούλη (του δημάρχου Αμαρουσίου) είναι μια μορφή που δεν περνά απαρατήρητη. Εντυπωσιακή, για την ακρίβεια απαστράπτουσα, άνετη, φιλική (και για κάποιους εκκεντρική), κατέβηκε υποψήφια στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης και στην κυριολεξία σάρωσε ερχόμενη πρώτη σε ψήφους!

Η Μαρίνα Σταυράκη -Πατούλη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook ευχαρίστησε όλους τους πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους στο πρώτο ταξίδι της στην αυτοδιοικητική της πορεία, ενώ απηύθυνε κάλεσμα για στήριξη στον Τάσο Μαυρίδη, τον άνθρωπο, που όπως υποστηρίζει «με το συναινετικό του πνεύμα εγγυάται την άσκηση μιας διοίκησης ικανής, υγιούς και αποτελεσματικής».

“Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες της Λυκόβρυσης-Πεύκης που στο πρώτο ταξίδι της αυτοδιοικητικής μου πορείας, μου έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.

Η ισχυρή στήριξη με την εκλογή μου ως πρώτης δημοτικής συμβούλου, με τον συνδυασμό του Τάσου Μαυρίδη «Η Πόλη της Ζωής μας», μου δίνει ώθηση, δύναμη και υψηλό αίσθημα ευθύνης για να συμβάλλω στην υλοποίηση του οράματος μας για μια πόλη όμορφη, ανθρώπινη και λειτουργική.

Σας καλώ την Κυριακή να στηρίξετε τον Τάσο Μαυρίδη, τον άνθρωπο που με το συναινετικό του πνεύμα εγγυάται την άσκηση μιας διοίκησης ικανής, υγιούς και αποτελεσματικής.

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη”.

Απολαύστε τη Μαρίνα Σταυρακάκη – Πατούλη σε ορισμένες επικές φωτογραφίες:

patouli-1

patouli-2

patouli-3

patouli-4

patouli-6

patouli-7

Σχετικά άρθρα