Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όταν η Άννα Μισέλ της ΝΔ “φλέρταρε” το δεξί χέρι του Τσίπρα

Όταν η Άννα Μισέλ της ΝΔ “φλέρταρε” το δεξί χέρι του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Ασημακοπούλου, Νίκος Παππάς,

Για πρώτη φορά αντάμωσαν, σε τηλεοπτικό πλατό, ο διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς και η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ήταν καλεσμένοι το στούντιο του Kontra Channel, βράδυ Τετάρτης, φιλοξενούμενοι του Μάκη Κουρή και του Σωτήρη Ξενάκη.

Οι δυο τους είχαν ανάμεσά τους μια ηλεκτρισμένη στιγμή όταν η εκπρόσωπος της ΝΔ ρώτησε τον κ. Παππά γιατί ο Αλέξης Τσίπρας απέφυγε να πάει στα ντιμπέιτ που έγιναν με τους άλλους υποψηφίους για την Προεδρία της Κομισιόν.

Εκείνος, μετά το πρώτο πάγωμα (τι να της πει, ότι τα αγγλικά μας είναι ένα επίπεδο πάνω από του Θεοδωράκη που δεν τα μιλάει καθόλου;) κι αφού επικαλέστηκε κάποια προβλήματα στην συνεννόηση που έγινε, πέρασε στην αντεπίθεση:

«Αφού είστε υπέρ των ντιμπέιτ υπόσχεστε ότι θα εισηγηθείτε στον κ. Σαμαρά να γίνουν δυο ντιμπέιτ με τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει ευρωεκλογών;» τη ρώτησε.

Κι εκείνη επιστρατεύοντας το χιούμορ της έσπευσε να απαντήσει: «Δεν δίνω υποσχέσεις… στο πρώτο ραντεβού»!

Ήταν βλέπετε το πρώτο τους «ραντεβού» στον τηλεοπτικό «αέρα» και ο Νίκος Παππάς ήρθε για δεύτερη φορά και πάγωσε…

Που να ξέρει το παιδί αυτούς τους “ελιγμούς”, με τα χαμόγελα και τις φλογερές ατάκες των σαλονιών της αστικής τάξης… Πάντως ένα στοίχημα το βάζουμε. Δεν τον βλέπουμε τον Παππά να πηγαίνει ξανά σε πάνελ με την Άννα Μισέλ, τον αποδιοργανώνει “ολοκληρωτικά”, το είδαμε στο γυαλί…

Σχετικά άρθρα