Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έκανε στην Καισαριανή ο Παππάς την ώρα του διαγωνισμού των αδειών

Τι έκανε στην Καισαριανή ο Παππάς την ώρα του διαγωνισμού των αδειών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καισαριανή, Νίκος Παππάς,

Στην Καισαριανή βρέθηκε ο Νίκος Παππάς την ώρα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών όπως αναφέρει η www.avgi.gr.
΄
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρά τα όσα θα μπορούσε να υποθέσει κανείς, η πρώτη χαλαρή μέρα για τον Νίκο Παππά ήταν η Τρίτη: η μέρα έναρξης της δημοπρασίας για τις άδειες. Αφού έκλεισαν οι πόρτες της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, αφού όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τις διαπιστεύσεις τους και μπήκαν στο κτήριο και αφού επιβεβαιώθηκε ότι όλα πήγαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Στο τόπο καταγωγής του

Από νωρίς το μεσημέρι, ο υπουργός Επικρατείας μαζί με την παρέα του βρέθηκε στην Καισαριανή, τον τόπο καταγωγής του, αρχικά στο πάρκο του Αϊ Γιάννη, στα «Ξύλινα» για ένα αναψυκτικό και στη συνέχεια στο πευκόφυτο βουνό, πάνω από το σκοπευτήριο, στην Καλοπούλα.

Η παρέα ήταν οι συνεργάτες του που δούλεψαν εδώ και μήνες για να προχωρήσει η αδειοδότηση. Ήταν μαζί του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος, ο γενικός γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Γιώργος Βασιλειάδης, ο νομικός σύμβουλος του Δημοσίου στις προσφυγές για τις άδειες καθηγητής Γιάννης Δρόσος, οι νομικοί σύμβουλοι και ο διευθυντής του γραφείου του Παναγιώτης Σκούτας, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης και ακόμα μερικοί φίλοι. Μπίρες και μεζέδες ήταν το μενού στο βουνό της Καισαριανής.

Όπου το σήμα της κινητής, όπως σύντομα διαπιστώθηκε από όλους, ήταν ανύπαρκτο. «Ωραία, τον διαγωνισμό για τα περιφερειακά κανάλια να τον κάνουμε εδώ» πρότεινε ο Λευτέρης Κρέτσος, αυτοσαρκαζόμενος προφανώς και κάνοντας χιούμορ για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για τον διαγωνισμό

Σχετικά άρθρα